USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN HASANKEYF’E ÇIKARMA

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Hasankeyf ilçe ve köylerine ziyarette bulundu.

MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN HASANKEYF’E ÇIKARMA
26-09-2023 13:19
26-09-2023 13:21
Google News

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Hasankeyf ve köylerini ziyaret ederek “Kültür ve Turizm Şehri olan Hasankeyf’imizi hak ettiği seviyeye çıkarmak için elbirliği ile çalışacağız” Dedi.

Ramanlı, Hasankeyf ziyaretinde ilk olarak yeni atanan Kaymakam M. Ali İmrak’ı makamında ziyaret etti. Hasankeyf’in tanıtımı, turizm alanında eksiklikler ve internet konularının konuşulduğu buluşmada Ramanlı, Hasankeyf’in tanıtılması onun değerlerinin yaşatılması konusunda her çabanın kıymetli olduğunu ifade etti.

Hasankeyf Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Ramanlı, Hasankeyf programına köy ziyaretleri ile devam etti.

Köy ziyaretleri kapsamında; Kılıç (Zeliyê) Köyü, Kavaklı (Xîrbê İsmail) Köyü, Akyar (Merwaniyê) Köyü, Uzundere (Wezrinê) Köyü ve Karaköy (Reşiyê) köylerini ziyaret eden Ramanlı, köylüler ile hasbihal etti. Köylerin ihtiyaç ve sıkıntılarını dinledi.

Ramanlı son olarak Hasankeyf’te esnaf ziyaretinde bulundu ve Hasankeyfliler ile çay evinde buluşarak ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi. Hasankeyf esnafı ve halkı Ramanlı’ya yeni yerleşke de yaşadıkları sıkıntıları ve ihtiyaçları aktardılar.

Hasankeyf’in yeni yerleşkesinde bazı sorunların çözümü için gerekenleri yaptıklarını belirten Ramanlı “İnternet konusunda Hasankeyf’in alt yapısını ve gerekli olan çalışmalar hakkında Türk Telekom il müdürü ile bir araya geldik. İnternet hizmetinin Hasankeyf’e ulaşması için gerekli adımların atılması için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Hasankeyf için beş yıllık görev süresinde çalışmalar yapacaklarını aktaran Ramanlı, “Milletimiz bize bu vazifeyi teslim etti. Bu süre zarfı boyunca memleketimiz için, Hasankeyf için neler yaptık, hangi hizmetleri başardık diye arkamıza baktığımızda milletimizi memnun ettiysek görevimizi layığı ile yerine getirmişizdir inşallah. Kültür ve Turizm Şehri olan Hasankeyf’imizi hak ettiği seviyeye çıkarmak için elbirliği ile çalışacağız” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?