USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

SPOR LİSESİ KIZ HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Batman Spor Lisesi Kız Hentbol Takımı, Okul Sporları yarışmalarında elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. İl ve bölge birinciliklerinin ardından dördüncü kez katıldığı Türkiye finallerinde büyük bir başarıya imza atan takım, Türkiye üçüncüsü oldu.

SPOR LİSESİ KIZ HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
26-02-2026 10:12
26-02-2026 10:14
Google News

Üst üste dördüncü kez Türkiye finallerinde Batman’ı temsil eden takım, üçüncülük maçında Eskişehir Eğitimciler Spor Lisesi’ni mağlup ederek Türkiye üçüncülüğünü kente kazandırdı.

Batman’a bu gururu yaşatan sporcuları tebrik eden Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, başarıda emeği geçen antrenörler Ömer Canpolat, Fırat Okan ve Bilal Taşkıran’a, okul yöneticilerine ve öğrencilerine destek veren ailelere teşekkür etti.
İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer “İlimizi Türkiye finallerinde başarıyla temsil ederek Türkiye üçüncülüğünü kazanan Batman Spor Lisesi Kız Hentbol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu anlamlı başarıda emeği bulunan kıymetli antrenörlerimizi, okul yöneticilerimizi ve fedakâr ailelerimizi kutluyor; öğrencilerimizin azim ve disiplinle daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA