Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü güzergâhında bulunan Üniversite Bulvarı, Kardelen Mahallesi sınırları içerisindeki tepelik alandan kopan kaya ve toprak parçalarının yola sürüklenmesi sonucu yolun bir şeridi ulaşıma kapandı.
Heyelan sonrası yolda güvenlik önlemleri artırılırken, trafik akışı jandarma ekiplerinin kontrolünde tek şerit üzerinden sağlandı. Yolun yeniden ulaşıma açılması için Batman İl Özel İdaresi ve Batman Belediyesi ekipleri tarafından temizlik ve güvenlik çalışmaları başlatıldı.
Heyelan bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Canalp, yol açma çalışması yürüten ekiplerden yolun son durumu hakkında bilgi aldı ve yolun en kısa sürede tamamen ulaşıma açılması için yetkililere gerekli talimatları verdi.
