USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

NASIROĞLU, PETROLSPOR’U YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TPAO Batman Petrolspor'u yalnız bırakmadı.

NASIROĞLU, PETROLSPOR’U YALNIZ BIRAKMADI
13-11-2023 15:44
13-11-2023 15:46
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu TPAO Batman Petrolspor ile Hacettepe 1945 futbol takımı arasında oynanan ve 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan mücadeleyi tribünden izledi.

Kulüp başkanı Mustafa Demir ile birlikte müsabakayı izleyen milletvekili Nasıroğlu, maç süresince de takıma desteklerini esirgemedi.

Takıma desteğini her sezon daha güçlü şekilde hissettiren Nasıroğlu, kafasına geçirdiği Petrolspor şapkasıyla kırmızı-beyazlı takıma moral desteğinde bulundu.

Petrolspor taraftarları ile de bir araya gelen Nasıroğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada güzel bir oyun izlediklerini ve her iki takımı da ortaya koymuş oldukları mücadeleden dolayı gönülden kutladığını belirtti.

Şampiyonluğun imkansız olmadığını dile getiren Nasıroğlu, Petrolspor'un şampiyon olacağına inandığını vurgulayarak "Şehirde ve takımımız da bir birliktelik var, kardeşlilik hukuku üst seviyede. Takımdaki kenetlenmeyi ve mücadeleyi gördükçe mutlu oluyorum. Şehirde, futbolcularda ve yöneticilerde şampiyonluğa inanmışlık var. Hemşehrilerimizle birlikte takımımıza sahip çıkmayı sürdürürsek ve bu birlikteliği korursak inanıyorum ki şampiyonluğa daha yakın olacağız” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?