USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Öğrenciler 8. Karınca Bahar Şenlikleriyle Stres Attı

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, öğrencilere seslenerek “Size tavsiyem Bahar şenliklerinde gönlünüzce eğlenin, dans edin, halay çekin. Ama sakın kalp kırmayın. Sonra çok pişman olursunuz, eğlenmenize ve stresinizi atmaya bakın. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

Öğrenciler  8. Karınca Bahar Şenlikleriyle Stres Attı
26-04-2017 22:45
Google News

İki gün sürecek olan Batman Üniversitesi 8. Karınca Bahar Şenlikleri, Merkez Kampüs’te düzenlenen 1.  gün etkinlikleriyle başladı.
Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, 8. Karınca Bahar Şenlikleri açış konuşmasında öğrencilere seslenerek, “Biliyorum akademik yıl boyunca yoruluyorsunuz ve stres yükleniyorsunuz ve baharla birlikte bu stres daha da artıyor. İnşallah Bahar şenlikleriyle bu stresinizi atacaksınız. Üniversitemiz uzun bir aradan sonra yeniden Karınca Bahar Şenlikleri’ni başlattı. İnşallah bundan sonrada her yıl devam edecek ve daha kapsamlı olacaktır. Size tavsiyem gönlünüzce eğlenin, dans edin, halay çekin. Ama sakın kalp kırmayın. Sonra çok pişman olursunuz, eğlenmenize ve stresinizi atmaya bakın. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.
 Etkinlikler kapsamında Geleneksel El Sanatları Sergisi, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencileri Müzik Topluluğu Konserleri, öğrenciler arası yumurta, çuval ve halat çekme yarışı ve Çaçaron Müzik Grubu Konseri ile öğrenciler gün boyu etkinliklerle stres attı eğlendi. 
Rektörümüz Durmuş, 8. Karınca Bahar Şenlikleri’ne katılan yüzlerce öğrenci ve personelle birlikte halay çekti, öğrencilerin selfie isteklerini geri çevirmeyerek selfie çektirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?