USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÖĞRETİM ÜYELERİ, TURİZM MASTER PLANI ÇALIŞTAYI’NA KATILDI

Batman'da 15-22 Nisan tarihleri arasında 48'incisi kutlanan turizm etkinlikleri haftası kapsamında Batman ve Hasankeyf’in turizm rotasının belirleneceği ‘Turizm Master Planı Çalıştayı’ düzenlendi.

ÖĞRETİM ÜYELERİ, TURİZM MASTER PLANI ÇALIŞTAYI’NA KATILDI
19-04-2024 14:09
19-04-2024 14:10
Google News

Mor Kyriakos Manasıtırı’nda düzenlenen çalıştaya Batman Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim üyeleri ile pek çok önemli isim katılım gösterdi. Batman Turizm Master Planı kapsamında düzenlenen çalıştayda Hasankeyf’in turizm potansiyelinin artırılması, Hasankeyf’te turizmin sürdürebilirliğini sağlamak ve Hasankeyf’in bölgesel turizm destinasyon markası Mezopotamya adı altında tanıtılması konularını ele alındı. Ayrıca turizm potansiyelinin ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtılması amacıyla yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Turizm Master Planı Çalıştay’ında Türsab üyeleri ve Üniversite paydaş olarak yer alırken, Hasankeyf’in turizm potansiyelinin gelişmesinde gastronomi turizmi, tanıtım ve etkinlikler, su ve doğa sporları, kamp ve karavan turizmi ile seyahat ve konaklama temalarının üzerinde durulması gerektiği konularına yer verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA