USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

ÖĞRETMENLERE 'DİJİTAL EĞİTİM’ KONFERANSI

Batman Eğitim Akademileri kapsamında SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan tarafından bilişim öğretmenleri ve okul yöneticilerine ‘Dijital Eğitim Bağlamında Öğretmenlik Mesleği’ konulu seminer verildi.

ÖĞRETMENLERE 'DİJİTAL EĞİTİM’ KONFERANSI
11-01-2024 11:11
11-01-2024 11:15
Google News

 

 

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşen konferansa Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Akademisyenler, okul yöneticileri ve bilişim öğretmenleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konferans, İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran'ın konuşmasıyla devam etti.

Müdür Kurtaran'ın konuşmasının ardından sahneye, Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) kurucusu olan Yazar ve Akademisyen Prof. Dr. Levent Eraslan davet edildi. Konferans, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Hasan Çankaya'nın moderotörlüğünde Yazar ve Akademisyen Eraslan dijital eğitim, yapay zekâ, metaverse gibi konuları içeren 'Dijital Eğitim Bağlamında Öğretmenlik Mesleği' konulu konuşmasının ardından konferans soru cevap bölümüyle sona erdi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran ilimize gelerek 'Dijital Eğitim Bağlamında Öğretmenlik Mesleği' konulu konferansa katkı sunan Eraslan'a teşekkür plaketi verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA