USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ÖN ELEME VE İLK TUR MAÇLARI YAPILDI

Soft Ambalaj Tenis Cup turnuvası başladı. Ön eleme ve ilk tur maçlarının yapıldığı turnuvanın start gününde sporcuların enerjileri oldukça yüksekti.

ÖN ELEME VE İLK TUR MAÇLARI YAPILDI
29-05-2023 18:48
29-05-2023 18:51
Google News

Soft Ambalaj Tenis Cup turnuvası, Soft Ambalaj ve Fikirzen Ajans tarafından düzenleniyor ve özel sektör tarafından düzenlenen ilk tenis turnuvası olma özelliği taşıyor. Türkiye Tenis Federasyonu’nun da desteklediği turnuva 214 sporcu ile sporseverlere heyecan dolu bir hafta yaşatacak.

Halka açık olan turnuva; minikler, yıldızlar, gençler, erkekler A ve B, kadınlar A ve B kategorisi ile her yaş ve beceri seviyesinden tenisçinin katılımına ücretsiz başladı. 10 farklı kategoride düzenlenen turnuvanın açılış gününde ön eleme maçları ve ardından da ilk tur maçları yapıldı.

Fikirzen Ajans ve Soft Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaya "Amacımız tenis severleri bir araya getirmek, yeni dostluklar kurmak ve tenis tutkusunu paylaşmaktı. Organizasyonumuza katılan tüm sporculara teşekkür ederiz. Açılış günümüzdeki ilk maçlardan da turnuvanın ne kadar çekişmeli ama aynı zamanda dostça geçeceği belli oluyor. Dostluk ve eğlence dolu bir atmosfer ile turnuvamız 4 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek. Tüm sporseverleri heyecan dolu bu müsabakaları izlemeye davet ediyorum” dedi.

Soft Ambalaj Tenis Cup, ana tablo karşılaşmaları ile devam edecek ve online olarak  https://challonge.com/tr/users/softambalaj/tournaments adresinden takip edilebilecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA