USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ÖZGÜR FİLİSTİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında üyelerine çeşitli etkinliklerle hitap eden Eğitim Bir Sen geleneksel hale getirdiği turnuvalara ‘Nehirden Denize Özgür Filistin’ temasıyla başladı.

ÖZGÜR FİLİSTİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
26-04-2024 13:54
26-04-2024 13:55
Google News

Eğitim Bir Sen Başkanı Şehmuz Önlü “Siyonist işgalin baskı ve zulüm politikasında ısrarcı olduğu bir dönemde, Filistin halkını soykırımdan korumak için uluslararası toplum ile ilgili uluslararası kurumlar aracılığıyla derhal müdahale etmesi gerektiğini ifade ederken hayatın da bir şekilde devam ettiğini belirterek futbol turnuvasına katılan tüm  takımlara başarılar dilerim” dedi.

Sosyal ve kültürel hayata önem veriyoruz diyen Eğitim Bir Sen Başkanı Şehmuz Önlü “Yapılan spor faaliyetinin kurum personellerini bir araya getirmek için iyi bir fırsattır. 35 okuldan 320 eğitimcimizin katıldığı bu turnuva okullarda memnuniyet ile karşılanmıştır. Eğitim Bir-Sen camiası olarak üyelerimiz arasında mükemmel bir uyum, kardeşlik duygusu hep en üst seviyededir, inşallah hep öyle kalacaktır. Bu uyumu, bu birlikteliği biraz daha artırmak, hafta içi yoğun mesainin ardından, hem sağlıklı kalabilmek hem de stres atma adına böyle bir turnuva tertip ettik. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum, centilmence hak edenin kazanacağı bir turnuva olmasını temenni ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Önlü “Üyelerin isteği üzerine sene içerisinde sekiz ülkeyi kapsayan Balkan Turu yaptıklarını sömestr tatilinde ise Umre ziyareti gerçekleştirdiklerini yurtiçi ve yurtdışı programlarının devam edeceğini ifade etti. Her ay sendika binasında ilim toplantılarına devam ettiklerini; üyelerinin yetkinliklerini artırmak için düzenli alarak Mehmet Akif İnan Vakfıyla Batman Şubesi olarak ortaklaşa yapılan yüz yüze ve online eğitimlere devam edeceklerini; sendika binasının adeta bir eğitim yuvası gibi öğretmenlere yönelik aktivitelerin yapıldığını yer haline gelmesinin ve üyeler tarafından ilgi gösterilmesinin mutluluk vericidir” ifadelerini kullandı

Voleybol, Masa Tenisi ve Satranç turnuvalarının da yapılacağını ifade eden Başkan Önlü, katılacak olan tüm takımlara başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA