USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Petrol 1. Lig kapısından döndü

Petrol 1. Lig kapısından döndü

Petrol 1. Lig kapısından döndü
27-12-2015 18:29
Google News

21-24 Aralık tarihleri arasında Antalya’nın Kemer İlçesi’nde yapılan Türkiye Yıldızlar Güreş Turnuvası’nda Petrolspor Güreş Takımı 1. Lig kapısından döndü. 16 takımın katıldığı şampiyonda büyük bir başarıya imza atan Petrolsporlu yıldız güreşçiler şampiyonaya katılan güreş severlerden büyük alkış aldılar. 16 takım arasında final karşılaşmasında İstanbul Sancaktepespor’a 5-4 yenilerek 1. Ligi kaçıran kırmızı beyazlı ekip turnuvada 5’inci oldu. Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Kahraman Maraşspor ile İstanbul Sancaktepespor şampiyon olurken, Orduspor ve Muşspor 3. Lige düştüler. Petrolsporlu yıldız güreşçiler turnuvada göstermiş oldukları performans ile Antalyalı güreş severlerden büyük alkış aldılar.
ŞAMPİYONDA SAĞLIK SKANDALI
Antalya’nın Kemer İlçesi’nde yapılan Türkiye Yıldızlar Güreş Turnuvası’nda büyük bir sağlık skandalı yaşandı. Minderde Petrolsporlu güreşçi Yakup Uruğ Adanasporlu rakibi karşısında 6-2 öndeyken güreş sırasında omuzu yerinden çıkıp kulağının kesildiğini belirten Petrolspor Basın Sözcüsü Kudbettin Barlak: “Sporcumuz yaklaşık 20 dakika yerde can çekişti. 16 takım ve yaklaşık 250 sporcunun mayo giydiği turnuvada doktor ve ambulansın bulunmaması büyük bir skandaldır. Güreş federasyonu başta olmak üzere tüm yetkilileri duyarlılığa davet ediyoruz.” dedi. Hastaneye kaldırıp tedavi altına alınan başarılı güreşçi Yakup Uruğ’un durumunun iyi olduğu ve yaklaşık 2 ay minderlerden uzak olacağı açıklandı.
AKIN BAŞARILI GÜREŞÇİYLE GÖRÜŞTÜ
Türkiye Petrollesi (TP) Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Türkiye Yıldızlar Güreş Turnuvası’nda sakatlanan başarılı güreşçi Yakup Uruğ’u telefonla aradı. Tedavi altına alınan başarılı güreşçi ile telefon ile görüşüp geçmiş olsun dileklerinde bulunan Akın, Uruğ’a moral verdi. Turnuvada büyük bir başarıya imza atan kırmızı beyazlı ekip karayolu ile Batman'a döndü.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?