USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

PETROLSPOR’A SAHİP ÇIKMA ZAMANI!

16 yıl aradan sonra şampiyon olan ve 2.lige yükselen Batman Petrolspor, maddi ve manevi anlamda zor günler geçiriyor.

PETROLSPOR’A SAHİP ÇIKMA ZAMANI!
02-04-2023 12:02
02-04-2023 12:03
BATMAN
Google News

 

Ligin bitimine 7 hafta kala küme düşme hattında bulunan Petrolspor’u zorlu maç periyodu bekliyor. Maddi ve manevi anlamda zor günler geçiren Petrolspor, destek bekliyor. Batman Basını yaptığı ortak çağrı ile iş insanlarını, siyasileri, sivil toplum kuruluşlarını, Batman’da etkili ve yetkili olan herkesi göreve davet ediyor.

KULÜBÜN ASIL SAHİBİ TARAFTAR…

Bu sezon yanlış kararlar ve yanlış stratejiler yüzünden maddi ve manevi kayıplara uğrayan Petrolspor’un zor günleri aşabilmesi için taraftar grupları birlik çağrısı yaptı. Yarasalar Taraftar Grubu, İstanbul Dark Reads Grubu ve Genç Petrolsporlular Taraftar Grupları, takımın küme düşmemesi için güç birliği yapıyor. Ortak basın açıklaması yapan taraftar grupları, Batmanlıların Petrolspor’a sahip çıkmasını isterken “Batman’ın markası olan ve şampiyon olduğumuz yıl büyük tanıtıma vesile olan Petrolspor, şu anda maddi ve manevi zorluk içerisinde. Geçmişte yapılan hataları irdelemeden, kalan 7 maçlık süre zarfında takımın ligde kalabilmesi için biz taraftarlar elimizden geleni yapacağız. Aynı özveriyi Batman Valisi Ekrem Canalp, kurumlar, iş insanları ve STK’lardan da bekliyoruz. Gün, birlik olma günüdür” dedi.

PETROLSPOR BORÇ BATAĞINDA

Sezon başında kısıtlı imkanlarla lige başlayan Petrolspor’da karakterli futbolcular maddi sorunları hiçbir zaman söz konusu yapmazken, sahada ise var gücüyle mücadele etti.

BATMAN VALİSİNE ÇAĞRI

55 gün deprem bölgesinde hummalı çalışma içerisine giren Batman Valisi Ekrem Canalp’ın, Batman’da döndükten sonra kentin biriken sorunlarının yanında Petrolspor’a da maddi ve manevi destek vermesi isteniyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA