USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

PETROLSPOR’DAN HAKEM TEPKİSİ

3. Lig 2. Grup’ta ilimizi temsil eden TPAO Batman Petrolspor, cumartesi günü Silifke Belediyespor ile oynanan maç ile ilgili basın açıklaması yaptı.

PETROLSPOR’DAN HAKEM TEPKİSİ
03-02-2024 23:50
03-02-2024 23:52
Google News

 

TPAO Batman Petrolspor “Ligin 18. haftasında TFF 3. Lig 2. Grupta oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Silifke Belediyespor - TPAO Batman Petrolspor mücadelesinde, henüz maçın 6. dakikasında faulden dahi uzak bir pozisyonda Şanlıurfa Bölgesi Hakemi olan Mikail Cihangir tarafından aleyhimize verilen penaltı, maalesef bu müsabakada hakem kararlarının ne kadar sağlıksız ve yanlı olduğunu gözler önüne sermiştir.

Maç süresince özellikle sarı kart sınırında bulunan oyuncularımızı, sarı kart göstermek için kovalayan Mikail Cihangir her ne hikmetse sarı kart sınırında bulunan oyuncularımızın hepsine sarı kart göstermeyi kendisine hak görmüştür. Maçın başından bitimine kadar teknik ekibimize, futbolcularımızın protokol tribününde bulunan ailelerine ve vefakâr taraftarımıza yapılan fütursuzca tavırları, hakaretleri, şiddeti kınıyoruz.

Özellikle müsabaka bitiminde taraftarımıza yapılan çirkin ve şiddet dolu saldırıları asla kabul etmiyoruz. Şunu açıkça ifade ediyoruz ki, Şanlı Petrolspor’un vefakâr taraftarının kıymeti ve onurlu desteği her şeyin üstündedir. Şampiyonluk yolundaki bu zorlu süreçte takımımız yönetimimiz ve şanlı taraftarımız dimdik ayaktadır. Hiç bir provokasyona, operasyona mağlup olmayacağız. Kimsenin yanlış arayışları ve haksız kazançlarına müsaade etmeyeceğiz.

Futbolun, sporun güzelliklerini her daim yaşatmaya çalışan Batman Petrolspor Kulübü olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nu, yaşanan bu olayları titizlikle incelemeye ve gerekli önlemleri almak üzere göreve davet ediyoruz. Büyük Batman Petrolspor Camiası, Batman Şehrinin ta Kendisidir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?