USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

PETROLSPOR’DAN MAÇA DAVET

TPAO Batman Petrolspor, ligin son maçında evinde Turgutluspor’u ağırlayacak.

PETROLSPOR’DAN MAÇA DAVET
18-12-2023 14:52
18-12-2023 14:53
BATMAN
Google News

İlk yarının son maçında evinde Turgutluspor ile oynanacak müsabakada taraftarların göstereceği tribün desteği Petrolspor’un motivasyonunun artmasında ve güzel bir oyunla sahadan üç puanla ayrılmasında büyük pay sahibi olacak.

Teknik Direktör Mesut Toros nezaretinde hazırlıklarını çift antrenman ile sürdüren TPAO Batman Petrolspor maç hazırlıklarını tamamladı. Moral ve motivasyonu yüksek bir şekilde maça hazırlanan kırmızı beyazlılar taraftarı önünde çıkacağı zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

“TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya “Devre arasının bu son maçından alacağımız üç puan takımın devre arasına daha moralli girmesine ve ligin ikinci yarısında hedeflenen şampiyonluk parolasında çok önemli olacaktır. Bizleri içerde ve dışarda tüm maçlarımızda yalnız bırakmayarak yanımızda olan taraftarlarımızla maçı kazanabileceğimize inanıyor fair play çerçevesinde bayram havasında 20 Aralık çarşamba günü Batman Şehir Stadında futbol şöleni yaşatma adına herkesi takımımızı desteklemeye davet ediyoruz. Ayrıca Renklerimize gönül vermiş tüm Petrolsporlu taraftarını tribünlerimizde görmek ve oyuncularımızı maçın başından sonuna kadar aynı coşkuyla desteklemelerini istiyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?