USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

PETROLSPOR’DAN ÖNEMLİ MAÇA DAVET

TFF 3. Lig 2. Grup 18. Haftasında Elazığspor ile oynayacak olan müsabakada taraftarları maça davet edildi.

PETROLSPOR’DAN ÖNEMLİ MAÇA DAVET
05-02-2024 15:03
05-02-2024 15:04
Google News

 

TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya “Tribün desteği takımımızın motivasyonunun artmasında ve güzel bir oyunla sahadan üç puanla ayrılmasında büyük pay sahibi olacaktır” dedi.

Teknik Direktör Mesut Toros nezaretinde hazırlıklarını çift antrenman ile sürdüren TPAO Batman Petrolspor Kulübü bu önemli maça çok sıkı bir programla hazırlanıyor. Mutlak 3 Puan felsefesiyle hazırlıklarını sürdürmekte. Moral ve motivasyonu yüksek bir şekilde maça hazırlanan kırmızı beyazlılar taraftarı önünde çıkacağı zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

“EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ ŞANLI TARAFTARIMIZDIR”

Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya “TFF 3. Lig 2. Grup 18. Haftasında Elazığspor ile oynayacağımız müsabakada hedeflenen şampiyonluk parolasında çok önemli olacaktır. Sağduyu ve futbol saygınlığı açısından önemli olan bu karşılaşmada bizleri içerde ve dışarıda tüm maçlarımızda yalnız bırakmayarak yanımızda olan taraftarlarımızla maçı kazanabileceğimize inanıyor fair play çerçevesinde bayram havasında 11 Şubat Pazar günü Batman Şehir Stadında futbol şöleni yaşatma adına herkesi takımımızı desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

Ayrıca Cemal Kaya “Renklerimize gönül vermiş tüm Petrolsporlu taraftarını tribünlerimizde görmek ve oyuncularımızı maçın başından sonuna kadar aynı coşkuyla desteklemelerini istiyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?