USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Petrolspor defansını güçlendirdi

Sezon öncesi kamp çalışmalarına Bolu’da devam eden Batman Petrolspor, Rize Pazarspor’dan Ramazan Eraslan’ı transfer etti.

Petrolspor defansını güçlendirdi
27-07-2015 18:45
Google News

2. Etap kamp çalışmalarını Bolu’da sürdüren Petrolspor, defansını güçlendirerek geçen sezon Rize Pazarspor’un formasını giyen stoper Ramazan Eraslan’ı renklerine bağladı. Bu sezon Aykut Karaman, Melih Nişancı, Taner Aras, Fazlı Ayan, Halil Aşut ve Mehmet Yılmaz’dan sonra Ramazan Eraslan ile anlaşma sağlayan Petrolspor yöneticileri, bir kaleci ve bir de santrafor arayışlarını sürdürüyor.

HAZIRLIK MAÇLARINA DEVAM

Kamp dönemi içerisinde Ankara Adliyespor ve Düzcespor ile hazırlık maçı oynayan Kırmızı-Beyazlı ekip, Bolu Koru Otel’de Silivrispor ile 3. hazırlık maçını oynayacak. Hazırlık maçlarına eksiklikleri görme açısından önem verdiklerini belirten Petrolspor Genel Kaptanı Reşit Kaygu: “Sezon öncesi kamp çalışmaları kapmasında hazırlık maçlarına önem veriyoruz. Adliyespor’u 3-2 mağlup ettik. Düzcespor ile yenişemedik. Biz sonuçlardan ziyade sahada verilen mücadeleye bakıyoruz. Eksikliklerimizi tespit etme adına iyi bir sınav oluyor. Teknik heyetimizin vereceği raporlar doğrultusunda kararlar vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA