USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

PETROLSPOR KAZANMASINI BİLDİ

Bu sezon ilk defa seyircisi karşısına çıkan TPAO Batman Petrolspor, Silifkespor’u 63. Dakikada Halil Yılmaz’ın attığı golle 1-0 mağlup etti.

PETROLSPOR KAZANMASINI BİLDİ
23-09-2023 23:06
23-09-2023 23:08
Google News

Gece maçını özleyen taraftarlar saatler öncesinde türbinde yerlerini almışlardı. Yarasalar ve Vikingler taraftar grupları 90 dakika boyunca hiç susmayıp takımlarına destek verdiler. Karşılaşmaya Silifke Belediyespor başladı. Oyuna baskılı başlayan Petrolspor rakibin gözünü korkutmak için tüm hatları ile Silifkespor kalesine yüklendi. 12. Dakikada Nurettin Çağlar ve Aykut çift mutlak golden faydalanamazken rakip Silifkespor kapanarak Petrolspor’a pozisyon vermemeye çalıştı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda oyunu orta alana yığıp, cılız ataklar geliştirdi ve devre 0-0 neticelendi.

Temsilcimiz mutlak 3 puan için baskılı oyununu sürdürürken, Silifkespor temkinli oyunundan hiç kopmadan kontratakla Petrolspor kalesine gelmeye çalıştı.

62. Dakikada Nurettin Çağlar rakipten kaptığı topu Halil’in önüne bıraktı. Halil Yılmaz gereğini yapıp topu filelerle buluşturdu.

Attığı golden sonra oyuncu değişikliğine giden Petrolspor teknik heyeti son dakikalar da geriye yaslanıp, rakibin atakları kesmeye çalıştı. Alan dakikalarda başka önemli pozisyon olmazken, karşılaşma Petrolspor’un 1-0 üstünlüğü ile neticelendi. Puanın 4’e çıkaran Petrolspor bu hafta deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA