USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Petrolspor Maraş'ta destan yazdı

10-14 Nisan tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta yapılan Türkiye Yıldızlar Serbest Stil Türkiye Güreş Şampiyonasında, Petrolsporlu güreşçiler turnuvaya damga vurdu

Petrolspor Maraş'ta destan yazdı
18-04-2016 18:39
Google News

 Yapılan müsabakalarda Petrolsporlu güreşçi Doğan Kara, tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olurken, Numan Pekince Türkiye 2’incisi oldu. Ülkemizi, Avrupa ve Dünya şampiyonasında temsil edecek olan Doğan Kara ve Numan Pekince salsonu dolduran güreş severlerden büyük alkış aldılar. Kara ve Pekince'nin böyle büyük bir başarıya imza atması Petrolspor kulübü başta olmak üzere Batman’da büyük sevinçle karşılandı.
AKIN, ‘GURURLUYUZ’ 
Son yıllarda salon sporlarında özellikle güreş ve atletizmde alınan başarılı sonuçlarla gurur duyduklarını belirten TP Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, ‘Amacımız yarının teminatı olan Batmanlı genç kardeşlerimizi sosyal projeler kapsamında ahlaklı ve donanımlı bir şekilde yarınlara hazırlamaktır. Son yıllarda alınan başarılar bunun en büyük örneğidir. İmkan verildiği zaman Batmanlı çocukların ne kadar başarılı olduklarını hep birlikte görüyoruz. Bize bu başarıları yaşatan Petrolspor yönetim kurulu , antrenör Halil İbrahim Kay ve şampiyon sporcularımız Doğan Kara ve Numan Pekince'yi tebrik ediyorum.'' dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA