USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Potanın Minik Şampiyonu Belde Spor

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol Federasyonunun ortaklaşa organize ettiği kulüpler arası Basketbol liginin U13 kategorisinin final maçları oynandı.

Potanın Minik Şampiyonu Belde Spor
04-04-2017 19:32
Google News

Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan Basketbol Yerel ligi U13 kategorisinde Belde Spor kulübü şampiyon olurken, 16 Mayıs Spor Kulübü ikinci ve Petrolspor kulübü ise üçüncü oldu. Final maçında Belde Spor kulübü 16 Mayıs Spor kulübünü 54-39 yenerek büyük bir başarı elde etti. 23-27 Nisan 2017 tarihleri arasında 6 bölge illeriyle Elazığ’ta karşılaşacak olan Belde Spor Kulübü, şampiyonluk kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’in elinden aldı. İkinci olan 16 Mayıs Spor kulübü ödülünü Spor Şube Müdürü Burak Eren’in elinden alırken, üçüncü olan Petrolsporun ise ödülü Basketbol İl Temsilcisi Remzi Boztepe’nin elinden aldı. 
“ALT YAPI LİGLERİNİ YAYACAĞIZ”
Batman’da Yerel Basbetbol U13 liginin oynanmasının büyük bir başarı olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, tüm spor branşlarına bunu yayacaklarını söyledi. Eren yaptığı açıklamada; “Basketbol’da ciddi anlamda alt yapıya önem veriliyor. Dileğimiz aynı ilgi v e alakanın başta futbol olmak üzere tüm branşlara yayılmasıdır. Kurum olarak alt yapının tüm kademelerine imkânlarımız ölçüsünde desteklerimiz sürecektir. “diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA