USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

SAADET’TEN 2024’ÜN İLK TOPLANTISI

Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı, 2024 yılının ilk divan toplantısını parti binasında geniş bir katılım ile gerçekleştirdi.

SAADET’TEN 2024’ÜN İLK TOPLANTISI
30-01-2024 11:02
30-01-2024 11:04
Google News

 

 

Divan toplantısına Batman ve Siirt sorumlusu Eski İl Başkanı Mehmet Fırat, Beşiri İlçe Başkanı Ahmet Dedebek, Sason İlçe Başkanı Tevfik Kahraman, Yücebağ Eski Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Kardaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Türkiye ve Ortadoğu’da cereyan eden olaylarla ilgili bir konuşma yapan Saadet Partisi Batman ve Siirt İl Sorumlusu Mehmet Fırat “110 gündür Siyonist İsrail Gazze’de vahşice bir katliam işlemektedir.

Çocukları, kadınları, yaşlıları günahsız sivilleri ayırmadan öldürmektedir. Camileri okulları, kampları, hastaneleri insafsızca bombalamaktadır. Hepiniz bir Güney Afrika ülkesi kadar olamadınız. Yazıklar olsun hepinize” dedi.

“AKP TÜRKİYE’Yİ HER KONUDA BİTİRMİŞTİR”

İl Sorumlusu Mehmet Fırat “Yirmi üç yıldır AKP Türkiye’yi her konuda bitirmiştir. Ekonomi çökmüş, eğitim, sağlık felç olmuştur. Yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet, adam kayırma, ihalelere fesat karıştırma, liyakatsizlik her tarafı bir kanser gibi sarmıştır. Adaletsizlik her tarafı kasıp kavurmaktadır. Adaletin olmadığı yerde mutluluk ve refahın olması mümkün değildir. Çöken ekonomiyi ABD’den ve İngiltere'den ithal edilen bakanlar ve başkanlar bile kurtaramamış, Türkiye üç sente muhtaç edilmiştir.

İşçi, memur, emekli, dul ve yetim sefalete itilmiş, çiftçi, köylü, esnaf her gün arttırılan vergilerle perişan edilmiştir. Türkiye'de milyonlarca genç işsiz dolaşırken, ayda üç maaş-beş maaş alan soysuzlar bu ülkede itibar görmektedir.

Allah'ın izni ile 31 Mart seçimlerinde bu ucube sistemi bu kadirşinas halk sandığa  gömecek ve Belediyeleri emin ellere teslim edecektir” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?