USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sadak Dünya şampiyonu

7-10 Mayıs tarihleri arasında İran’ın başkenti Tahran’da yapılan Dünya Büyükler İşitme Engelliler Güreş Şampiyonasında 60 kiloda eski Petrolsporlu Sinan Sadak dünya şampiyonu oldu.

Sadak Dünya şampiyonu
11-05-2016 18:04
Google News

Turnuvada rakiplerini yenerek finale yükselen Sadak, finalde İranlı rakibini yenerek 2. Kez dünya şampiyonu oldu. Sadak’ın şampiyon olması Petrolspor kulübünde ve Batman’da sevinçle karşılandı. Bu sezon başı çok iyi imkanlarla Petrolspor’dan Adana Ceyhanspor kulübüne transfer olan Sadak, “Cizre’den sonra Batman benim ikinci memleketimdir. Petrolspor kulübünden ayrılmak istemiyordum. Ama ben profesyonel bir sporcuyum. Yarınlarımı düşünerek Adana’nın teklifini kabul ettim.  Petrolspor kulübüde geleceğim bana destek oldu. İkinci defa dünya şampiyonu olmanın gururunu yaşıyorum. Bu başarıyı daha önce forma giydiğim Petrolspor ve eğitim hayatımı sürdürdüğüm Batman Üniversitesine armağan ediyorum. Önümüzdeki günlerde Adana’da yapılacak törenle kulübüm olan Adana Ceyhan Belediyespor’da şampiyonluğumu taraftarlarımızla kutlayacağım” dedi.
AKIN; “SADAK İLE TEKRAR GURUR DUYDUK”
İran’da güreş müsabakalarında dünya şampiyonu olan Sinan Sadak’ı kutlayan Petrolspor Kulüp Başkanı ve TP Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, “Yıllarca kulübümüzde birçok başarıya imza atan eski sporcumuz Sinan Sadak’ın 2. Kez dünya şampiyonu olması bizi oldukça sevindirdi. Sinan’ı kutlar başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA