USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR

Batman Belediyesi 1955 Batman Belediyespor Kulübü Kadın Futbol Takımı, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Gazikent Spor Kulübü ile 0-0 berabere kaldı.

ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR
28-05-2023 16:27
28-05-2023 16:28
Google News

Oldukça çekişmeli geçen maçı; Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Belediye Başkan Yardımcıları Metin Gürbüz ve Fevzi Bakır, Gençlik ve Spor Müdürü M. Şafi Özperk, Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren, takımda oynayan sporcuların aileleri ile çok sayıda Batmanlı sporsever izledi.

Maçın ilk yarısında İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, sporculara moral verdi. Maçın sona ermesinin ardından Vali Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, duygulu anlar yaşayan kadın futbol takım oyuncularıyla bir araya gelerek onlara moral verdi ve şampiyonluk şansımızın devam ettiğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadın Futbol Takımı 2. Lig A grubunda mücadele eden ve 19 Mayıs Mahallesi Sentetik Semt Sahası’nda ücretsiz olarak izlenen 1955 Batman Belediyespor Kulübü ile Gazikent Spor Kulübü karşılaşmasında, 1. Lig için mücadele eden takımımız ligin ikinci ve üçüncü sırasında yer alacak diğer takımlarla play-off’ta karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), play-off karşılaşmalarının tarihini önümüzdeki günlerde açıklayacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA