USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

SERKAN RAMANLI’YA İLGİ VE DESTEK DEVAM EDİYOR

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’yı destekleyen seçmenlerin seçim lokaline destek ziyaretleri sürüyor.

SERKAN RAMANLI’YA İLGİ VE DESTEK DEVAM EDİYOR
12-05-2023 13:19
12-05-2023 13:21
Google News

AK Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokaline gün boyu ilgi ve destek ziyaretleri artarak devam ediyor.

İlk olarak Batman’ın Beşiri ilçesi Raman aşireti mensubu Ayrancı (Dêraqira) köylüleri kalabalık bir kitle halinde HÜDA PAR ve AK Parti seçim lokallerini ziyaret edip Serkan Ramanlı'yı ve Ak Partiyi destekleme kararı aldı.

Gercüş’ün Yüceköy (Balanê) köyü halkı geniş katılımlı büyük bir kitle halinde HÜDA PAR ve AK Parti seçim lokallerini ziyaret edip Serkan Ramanlı'yı ve Ak Partiyi destekleme kararı aldıklarını ilan ettiler.

Yine Beşiri ilçesi AK Parti ilçe başkanı Abdurrahman Şen ve beraberindeki ilçe teşkilatı mensuplarından oluşan büyük bir kitle destek amaçlı olarak Serkan Ramanlı seçim lokalini ziyaret etti.

Yine Sason ilçesi Bidri aşiretine mensup kalabalık bir kitle HÜDA PAR ve AK Parti seçim lokallerini ziyaret edip Serkan Ramanlı'yı ve Ak Partiyi desteklediklerini ifade ettiler.

Destek amaçlı kitlesel ziyarette bulunan heyetleri HÜDA İstişare Kurulu Başkanı İsa Aydın ve HÜDA PAR yetkilileri seçim lokalinde karşıladı.

Halkın destek ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, teveccüh ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Aydın, Serkan Ramanlı’nın bütün Batman’ın vekili olarak halkımıza özlenen hizmeti sunacağını ve örnek vekilliğin nasıl olacağını göstereceğini söyledi.

Destek ziyaretinde bulunan heyetlerde, seçimlerde Serkan Ramanlı ve Ak Parti adaylarını destekleme kararı aldıklarını ve bu amaçla seçim lokalini ziyaret ettiklerini belirterek, bu seçimin ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını ve adaylarımızın meclise gitmesini temenni ettiklerini ifade ettiler.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA