USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şimşek Batman’daydı

Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere tarifeli uçakla Batman’a geldi.

Şimşek Batman’daydı
02-04-2017 19:04
Google News

Başbakan Yardımcımızı havalimanında; Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti başkanları ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş karşıladı.
SASON İLÇE ZİYARETİ
Havalimanından İlimiz Sason İlçesine geçen Başbakan Yardımcımız, köy ve mahalle muhtarları, STK ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Daha sonra ilçe merkezinde bulunan bazı esnafları ziyaret edip bir süre sohbet etti, sorun ve isteklerini dinledi. Sason ilçe ziyaretinin ardından İl merkezine geçen Başbakan Yardımcımız, hastanede yatan hasta ve aile ziyaretlerinde bulundu.
 ULAŞIM YATIRIMLARINI YERİNDE İNCELEDİ
 Başbakan Yardımcımız Şimşek ziyaretlerin ardından ilimiz merkezde yapımı devam eden Şevket Başak Köprülü Kavşakta asfaltlama çalışmaları tamamlanan üst geçit yolunu trafiğe açtı. Köprülü kavşakta yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 REKTÖR DURMUŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 Daha sonra Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsüne geçen Başbakan Yardımcımız Şimşek Batman Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Durmuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
 Rektörlük ziyaretinin ardından üniversite yemekhanesinde öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Şimşek, Öğrencilerle bir süre sohbet etti. öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu.
Esnaf Ziyaretinde Bulundu
Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere dün ilimize gelen Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek, Vali Ahmet Deniz ile birlikte bu gün sabah saatlerinde Batman Park AVM’de bulunan esnafı ziyaret etti.  Alışveriş merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlar ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başbakan Yardımız Şimşek, esnaf ziyaretinin ardından özel uçakla ilimizden ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA