USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SMMMO’dan Havaalanı tepkisi

Batman-Siirt Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Kurt, Batman Havaalanı’nın pist onarımı nedeni ile 7 ay gibi bir süre uçuşlara kapatılacağına dair söylentilere tepki gösterdi.

SMMMO’dan Havaalanı tepkisi
02-04-2015 17:51
Google News

Batman-Siirt Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Kurt, havaalanının pist onarım çalışmaları dolayısı ile kapanmasına tepki gösteren yazılı bir basın açıklaması yaptı. Yaptığı açıklamada Kurt: “Yerel basınımızdan edindiğimiz bilgilere göre ilimiz havaalanı onarım nedeni ile çok uzun bir süre uçuşlara kapatılacak. Hava alanının uçuşlara kapatılmasına yönelik söylentilere hiç bir yetkilinin cevap vermemesi ve açıklık getirmemesi söylentilerin doğru olduğunu maalesef teyit ediyor” ifadelerinde bulundu.

Diyarbakır modeli uygulansın!

Batman Havaalanı’nın 7 ay boyunca pist bakım çalışması nedeni ile kapalı olacağı söylentileri üzerine bir açıklama yapan Batman-Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Kurt, geçen yıl Diyarbakır’da uygulanan model ile pistin onarımının yapılmasını istedi. Konu ile ilgili yaptığı açıklamasında Kurt: “Geçen yıl Diyarbakır Hava alanının onarım sebebi ile kapatılacağı ve uçuşların Batman'a kaydırılacağı söylenmiş, ancak Diyarbakır Kamuoyu tek vücut olarak pisti kapattırmadan başka yöntemler geliştirerek uçuşlara devam edilmişti. Uçuşların başka bir ile uzun bir süre kaydırılması özelikle hasta ve yaşlı insanlarımız için bir zulüm haline gelir. Ayrıca bu uzun süre zarfında gidiş ve dönüşlerde kat edilecek 100 kilometrelik yolda ki riskleri de unutmamak lazım. Batman Havaalanımız için mümkün ise Diyarbakır Havaalanına uygulanan model ile uçuşlara devam edilmesi, değil ise sürenin kısaltılması noktasında Sayın Maliye Bakanımız başta olmak üzere diğer Milletvekillerimiz ve tüm yetkililerden halkımız adına konunun takipçisi olmalarını istiyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?