USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Suda boğulmalara önlem

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürvekili Halil Çöl, Batman’da havaların ısınması ile birlikte boğulma olaylarının yaşanmaması için çocuklara yönelik ücretsiz yüzme kursları verileceğini söyledi.

Suda boğulmalara önlem
18-03-2015 17:37
Google News

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürvekili Halil Çöl, Batman’da mevcut Olimpik Yüzme havuzunda çocukların ısınan havalarda Batman Çayına ve su göletlerine girmemeleri için bu yılda çeşitli eğitim programları yapılacağını söyledi. 2014 yılında toplam 2 bin çocuğa yüzme havuzlarında eğitim verdiklerini söyleyen Halil Çöl: “Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte çocuklar derelere ve su göletlerine akın etmeye başlıyor. Bizlerde çocukların derelere ve su göletlerine girip olumsuz bir durum ile karşılaşmaları için Olimpik Yüzme Havuzumuzu ve Batman Belediyesine ait Kadın Spor Kompleksi içinde bulunan kapalı yüzme havuzunda yüzme kursları açmayı planlıyoruz. Bu sayede çocukların derelerde ve su göletlerinde boğulmalarına karşı da önlem almış oluyoruz” dedi.

ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ, YETİŞKİNLERE ÜCRETLİ

Batman Olimpik Yüzme Havuzu ve diğer havuzlarda yüzme kursları açacaklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürvekili Halil Çöl: “Özellikle çocuklara yönelik ücretsiz yüzme kursları hazırlıkları planlıyoruz. Kızlar ve erkeklerin ayrı saatlerde kurs göreceği programlar hazırlıyoruz. Çocuklar için ücretsiz olan kurslarımız, yetişkinler için belli bir ücret dahilinde verilecektir. Bizler çocuklarımıza kursları ücretsiz sunuyoruz. Aileler ise çocukların sadece ulaşım hizmetini üstleniyorlar” ifadelerinde bulundu. | Hüseyin Sakar

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA