USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TOROS, AMASYA MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros, Amasyaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

TOROS, AMASYA MAÇINI DEĞERLENDİRDİ
04-12-2023 16:59
04-12-2023 17:00
BATMAN
Google News

Lige, yarışın içinde favori takımlardan biri olarak başlayan Amasyaspor, bir ya da 3 puan aldığı takdirde play-off hattının içinde olacağından dolayı çok önemli bir karşılaşmaya çıktık diyen TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros “Maça taraftarımızın büyük desteği ile etkili başladık. İlk yarı da iptal edilen golümüz ve duran toplardan yarattığımız pozisyon zenginliğine rağmen sadece 1 gol bulabildik. 55. dakikadan sonra istemsizce ve uyarılarımıza rağmen geriye yaslandığımızdan dolayı rakibin oynamasına

izin verdik ve kalemizde tehlikeli pozisyonlar gördük. İki tane yüzde yüz gol pozisyonu verdik. Buna rağmen savunma hattımızın ve kalecimizin üstün gayretleri ile maçı galibiyet ile kapattık. Yarışın içinde bu zamana kadar böyle bir ikinci yar oynamadık ama uzun lig maratonu içinde bunlar yaşanabilecek durumlardır.

Çocuklarımıza inanıyor ve güveniyoruz. Lige istikrarlı futbol, takim oyunu, mücadele anlamında takdir edilen bir futbol oynuyoruz ve yolumuza aynı inançla devam ediyoruz” dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA