USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TOROS, ELAZIĞ MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros, Elazığspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

TOROS, ELAZIĞ MAÇINI DEĞERLENDİRDİ
12-02-2024 12:08
12-02-2024 12:09
BATMAN
Google News

TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren TPAO Batman Petrolspor, Pazar günü evinde Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros, alınan her puanın çok önemli olduğunu belirtti.

Haftalar geçtikçe her maçın final havasında geçeceğini söylemiştik diyen TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros “Bu günkü rakibimizin diğer oynadığımız rakiplerden hiçbir farkı yoktu bizim için. Ancak şehrimizin bu maça olan hassasiyeti nedeniyle üst düzey motivasyonla hazırlandık. Yediğimiz gole kadar pozisyon vermeden oynamamıza rağmen talihsiz bir gol yedik. Rakip takımın pas oyununu iyi oynaması, orta sahada etkili gözükmelerine sebep oldu. Bunun sebebi belki de bugüne kadar ilk defa takımımızın ve orta saha oyuncularımızın rakibe oynama şansı verdiğindendir.

İkinci yarıya başlarken yaptığımız hamleler, rakibin birinci bölgesinde uzatmaların sonuna kadar kurduğumuz baskılı oyun özellikle maçın son 25 dakikasında bizi çokça gol pozisyonlarına sokmuştur. Rakibin altı pasında sayısız gol fırsatlarını değerlendiremedik ve 1 puan aldık. 2 puan kaybetsek de unutulmasın ki aldığımız her puan bizim için çok önemli. Aynı zamanda aldığımız bu 1 puan ile rakiple 6 olan puan farkını bir maç eksiğimize rağmen koruduk. Bu maçı arzulayan, isteyen taraftarımızdan özür dileriz. Onlardan tek istediğimiz bundan sonraki maçlarda aynı şekilde bizleri desteklemeleri. Makasın daraldığı zamanlarda lider olmanın yaratacağı zorluklar karşısında dimdik durup mücadelemizi güçlü bir şekilde sürdürmeliyiz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?