USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TPAO FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Her yıl geleneksel olarak TPAO Batman Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen üniteler arası futbol turnuvası İbrahim Halil Kay tesislerinde başladı.

TPAO FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
24-05-2023 12:53
24-05-2023 12:54
BATMAN
Google News

14 takımın katıldığı turnuvaya TPAO emekçileri büyük bir ilgi gösterdi. Amaçların mesai saatleri dışında sosyal projeler kapsamında personeli bir araya getirip moral ve motivasyonu yükseltmek olduğunu belirten TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir bu tür etkinlikler TPAO ailesinin bir kültürüdür. Centilmenlik kuralları çerçevesinde geçen futbol şenliklerde tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum dedi.

FUTBOL SAHASININ ÇİMLERİ DEĞİŞTİ

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü İbrahim Halil Kay tesislerinde bulunan sentetik futbol sahasının kullanılmaz hale gelen çimleri ve tesis, kısa sürede tesis bakımı yapılıp sentetik çim halı saha yeniledi. Saha ve tesisini yenilenip turnuvaya yetiştirilmesine sevinen TPAO emekçileri “Saha bayağı sorun olmuştu tekrar gerek çim gerekse de tesisleri turnuvaya yetiştiren TPAO Bölge Müdürümüz Sayın Mustafa Demir ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA