USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Turnuvanın galibi İsrailli sporcu

Batman’da düzenlenen Challenger Turnuvası ödül törenine katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: “İnşallah Doğu ve Güneydoğu bundan sonra Türkiye ve dünya ekranına bu tür güzelliklerle gündeme gelir” dedi.

Turnuvanın galibi İsrailli sporcu
12-04-2015 18:07
Google News

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman’da düzenlenen Challenger Turnuvası Tekler Yarı Final ve Çiftler Final müsabakaları ödül törenine katıldı. Bakan Şimşek, Türkiye Petrolleri (TP) Bölge Müdürlüğü içindeki TTF Tesislerinde düzenlenen ve aralarında İtalya, İsrail, Bulgaristan, Litvanya, Japonya, Hindistan ve Avustralya'nın da bulunduğu 17 ülkeden 50 sporcunun katıldığı turnuvanın final müsabakalarını izledi. Eşi Esra Şimşek ile beraber Batman’a gelen Bakan Şimşek, Slovakyalı tenisçi Blaz Kavcic ve İsrail’i sporcu Dudi Sela’nın final maçlarını izledi. Slovakyalı sporcu Blaz Kavcic ve İsrail’i sporcu Dudi Sela’nın kıran kırana geçen maçının galibi İsrail’i sporcu Dudi Sela oldu. Sporcuya galibiyet kupasını veren Bakan Şimşek, Uluslararası bir etkinliği Batman’a kazandıranlara Türkçe ve Kürtçe teşekkür etti.
Doğu ve Güneydoğu’nun bundan sonra Türkiye ve Dünya ekranına bu türden güzelliklerle gündeme gelmesi temennisinde bulunan Batman Şimeşk: “ İnşallah bu türden turnuvalar devam eder ve Türkiye bu konuda da başarılar sağlar Batman’da eminim ki bu konuda katkı verecektir. Batman’ı Türkiye ve Dünya ekranına bu türden güzel kardeşliği birlik beraberliği pekiştiren ve hatta Uluslararası hoşgörüyü birlikte dostluklar kurmayı bu etkinlik vasıtasıyla Batman’a kazandırdığımız için çok mutluyum. İnşallah Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Türkiye ve Dünya ekranına bu türden güzelliklerle gündeme gelir” dedi. Bakan Şimşek daha sonra sporculara kupa verdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA