USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YEDAM’IN AÇILIŞI YAPILDI

Batman Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeşilay Genel Merkezi Sepetçiler Kasrı Camlı Köşk’te katıldığı ‘Yeşilay Danışmanlık Merkezleri Ortak Açılış Töreni’ ile hizmete girdi.

YEDAM’IN AÇILIŞI YAPILDI
07-11-2021 11:49
Google News

Bayındır Mahallesi Oduncular Sitesinde hizmete açılan YEDAM'ın açılış törenine; Vali Hulusi Şahin, 20. ve 21. Dönem Batman Milletvekili Faris Özdemir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Başkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve YEDAM personeli katıldı. 

Batman Yeşilay Danışmanlık Merkezinin hayırlı olmasını dileyen Vali Hulusi Şahin, merkezde tütün, alkol, madde, teknoloji, kumar bağımlılarına ve yakınlarına ücretsiz psikolojik ve sosyal hizmet desteği verileceğini Batman YEDAM için 115 numaralı hat üzerinden randevu oluşturulabilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA