USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AKP KALESİNDE MHP TOPU!

12-05-2022

Malatyalılar sabahın erken saatlerinde beni arayınca şaşırdım doğrusu, gece kapalı olan telefonuma bu aramaların bir ne anlama geldiğini, daha sonra gelen mesajlarla anladım.

Evet, uzun süreden beri Batman valiliğini ve belediye Kayyumluğunu sürdüren Hulusi Şahin nihayet Batmandaki memurluk görevi sona ermiş, Malatya ya tayin olmuştu.

Birçok gözün aydın mesajı aldığımı ve hatta tebrik edenler olduğunu ifade edeyim. Neden bu tayin ve atamanın muhatabı ben oldum, bunları sislerle paylaşayım.

Hulusi Şahin Batman a atanır atanmaz bizlere gelen istihbarı bilgilere göre, sıkı bir MHP li olduğu, bu yüzden Kürtler ve Kürt siyasi hareketi ile arasının iyi olmadığı bilgileri geliyordu.

Daha ilk günlerde HDP ve HDP’liler üzerinden siyasi tepkilerini kin ve nefretini açıkça otaya koymaya başlamıştı. 

Kısa süre sonra, AKP ye karşı olan tavırlarını da AKP il teşkilatı ve milletvekiline karşı açığa vurmuş ve bu alanda kendisinin sadece bir yere bağlı olacağı mesajını vermişti.

Kısa sürede Batman’ın menfi, çıkarcı ve vatan haini ekipleri etrafına toplandıkça, işin rengi değişmeye başladı, bu ekipler arsında hiçbir siyasi ayırım yapmadan, paylaşmaya razı oldu!

Koyu PKK’lısında tutun, HDP’lisine hatta CHP’lisine kadar çıkar üzerine her türlü ilişkiye girmekten çekinmedi, memleketi satan ve birkaç kuruş için gözünü kırpmadan, bayrağı ve ezanı ayaklar altına alın kişilerle çok güzel ilişkilere girebildi.

Valilikte ve belediye de bu tür sakat ve çılgın şahısları bir araya getirerek, tıpkı Salih Şarman dönemi kadrolaşmaya girerek, sözde, terörle mücadele adı altında, ballı kaymaklı ihalelere imza attı.

Organize sanayi bölgesinden tutun, tekstilcilere, arazi mafyasından tutun, bahisçilere kadar, her alanda tek mafya olmaya çalıştı.

Petrol spor hesaplarından tutun, belediye hesaplarına ve hatta özel idare hesaplarına kadar, AKP’li bazı satılmış siyasilerle de iş birliği yapılarak birçok usulsüzlüklere imza attı.

Son aylarda içinde rant olmayan hiçbir işe imza atmadığına şahit oluyoruz, tıpkı diğer mafya ve çete yapılanmaları gibi, tam bir sistem kurarak yoluna devam ediyordu.

Kimsenin hesap sormayacağına inandığı için çok rahat ve çok sorumsuz hareket ediyordu. Belediyeden fahiş harcamalarını haber yaptığım için talimatla bana verdirdiği, 12 aylık hapis cezasına rağmen susmadım.

Buna rağmen diğer bir dava da ise bana yine talimatla 8 ay hapis cezası verdirtti, yine yılmadım, o hesap vermekten kaçındı, ben hesap sormaktan kaçınmadım.

Onun bu tutumu ile Belediye ye doldurduğu yandaşları, özel idarede oluşturduğu yandaşları ve OSB de oluşturduğu ekibi ile yaptıklarının tamamının hesabı kısa sürede sorulacağına inanıyorum,

Sitemin adalet mekanizması çalışmasa da, İlahi adalet mekanizması çalışacaktır mutlaka, kısa sürede Malatyalı dostlarımız onu çözerek, AKP kalesinden MHP topunu çıkaracaklarına inanıyorum.

Biz bu golü yedik ve bize çok pahalıya mal oldu, Malatyalıların onun oyununa gelmeyeceklerine inanıyorum.

Bizdeki insafsız hainlerin Malatya da onun etrafına toplanmalarına müsaade edilmeyeceğini çok iyi biliyorum.

Bizde şimdi hesap sorma zamanı başlarken, Malatya da fırsat vermeme dönemi başlıyor, hayırlısı ile başarılar dilerim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?