USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AKREDİTE OLMADIĞIMIZI SÖYLEYEN GAFİL!

22-02-2022

Daha düne kadar ne olduğu belirsiz, bir maaş için, bir kaç kuruş için, bu cemaat demeden, bu parti demeden, onun kucağından bunun kucağına atlayan şaşkın!

Sen kimsin 30 yıllık gelen kayyumundan tutun, HDP’lisine, hatta AKP’lisine kadar avuç açmayan, boyun eğmeyen,  kimseden korkmayan, doğruları söylemek için, her türlü maddi ve manevi cezaya bu güne kadar göğüs geren, bir gazeteye, sen akredite değilsin diyerek onun muhabirlerine hizmet vermeyen, şaşkın!

Adını bile anmaya dilime dolamaya tenezzül etmediğim, sözde halkala ilişkiler müdürü, sen böylemi halkla ilişki kuruyorsun, yoksa sadece sahibinle ilişkiye girme görevi ile mi görevlisin!

Bu halkın belediyesinde halka ve onun basın mensuplarına ayırım yaparsın, biz hancıyız sen ve sahibin yolcu, yarın yularını tutacak, kemik atacak kimsen olmayınca yine seninle biz baş başa kalacağız, o zaman bizim yüzümüze bakacak yüz kalacak mı?

Akredite olmadığımızı söylediğin kapı halkın kapısıdır, bu gün kayyum tarafından işgal altındaysa, yarın yine halkın eline geçecek ve bu antidemokratik uygulamalar son bulacaktır!

Dün başkalarının başına gelenler, yarın sizin başınıza gelmeyeceği ne malum, biz iterdik ki, bu kurumda, Batman belediyesi gibi bir kurumda, basın ve halkla ilişkiler her kesimin kapısı ve çözüm yeri olsun, ama sen tetikçilik yaparak, bu mesafeyi kendi adına koydun!

Sen bu halkın dışında, bu basının başının belası olarak, tamamen siyasi kararlarla atandığın, bu makamı daha fazla meşgul etmemen gerekir, aldığın kıdem ve derece neyse aldın, biran önce emekliliğini isteyebilirsin!

Bu belediye iktidar olsun, muhalefet olsun, herkesin belediyesidir, bu mekanda akredite diye bir şey olmayacağını sanan anlatmak isterim, bu güne kadar bu kurumu kendi çıkarları için kullananların nerede olduklarını sen araştır!

Biz İletişim kurumunda, basın kurumunda ve sarayın içinde bile akredite olunca, senin yanında mı akredite değiliz, zaten senin tarafından akredite olsak kendimizden şüphe ederdik!

Sen ki ihaleye isteyen, birkaç abone için kapında yalvaran, reklam koparmak için, ricacı olan gazeteciler istersin ama biz onlardan değiliz, bir gün olsun, senden ve Kayyumundan ne abone istedik, ne reklam, nede ihale, bu yüzden mi akredite değiliz?

Bunu unutma hiçbir zaman bu şartlarda, akredite olmayız, biz yolsuzlukların, usulsüzlüklerin, adaletsizliğin yanında duran, yalakalık yapan her türlü yasa dışı işlere göz yuman gazeteci olmayız…

Bu yüzden senin ve seni oraya her türlü usulsüzlük ile atayan Kayyum nazarında akredite olmayız olmayacağız!

Bunlar de Geççek! Saygısız ve vefasız Batman memurların utanacağı günler kısa sürede gelecek, o zaman kimin akredite olup olmadığı ortaya çıkacaktır!

Siyasilerle gelen, cemaatlerle gelen, yine onlarla gider, sizler yani bu gün belediyede müdürlük görevine atanan sen ve senin gibi liyakatsız kişilerin, ömürleri uzun olmaz, halkının yanında olmayan, onun kurum ve kuruluşlarını, emrinde oldukları sahipleri için kullanan, kişiliği bozuk idarecilerin hesabını halkımız demokratik usullerle görecektir!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?