USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AŞI KARŞITLIĞI, EMPERYALİZM KARŞITLIĞI…

19-09-2021

Aşı karşıtlarını her ne kadar havuz medyası tarafından zayıf ve cılız görünse de, aslında çok büyük bir kitle haline geldiği ve bunun çevre sorunu ile ekonomik sorunla birleştiği görülüyor.

Hamza Yardımcıoğlu ve Can Özüak gibi protestocuların katıldığı Zanka TV programında, Covit19 ve Aşı üzerine yaptıkları yorumları gerçekten iki yıl önce bu virüsün çıktığı anlarda dile getirdiğimiz eleştirilerin hiç değişmediği… 

Özellikle Dünya sağlık örgütünün içinde bizzat yer aldığı ve global Dünya’nın dijital hakimiyetinin sağlanması için, gerekli olan kayıt altına alma operasyonu olarak görünüyor.

Aşı karşıtlığı değil, emperyalist hakimiyet operasyonuna karşı durmak için aşı olmayı protesto etmektedirler, bu eylemciler Biz iki yıl önce ne dediysek, bu gün aynı söylemler ve gerekçeler, emperyalizm adına ve onun kontrolü altındaki ülkelerin zorunlu uyguladıkları bu eylemler!

Örneğin iki yıl önce, bizim ülkede halkın arasında hiç tespit edilmemesine rağmen ve bizde görülen hiçbir emare ve vaka olmamasına rağmen, DSÖ nün vaka olan ülkelere, yardım etme açıklaması ile birden bizde de vaka sayılarının ortaya çıkması!

Daha sonra ekonomik yönden bazı sıkıntıların ortaya çıkması endişesi taşımaya başlayan, iktidar vaka sayısı ile hasta sayısı arasına bir fark koydu.

Bunun anlaşılması üzerine sağlık bakanı, bu gerçekleri gizlediği için, toplum tarafından ve diğer emperyalist ülkeler tarafından uyarıldığı gibi, cezalandırma yoluna gidilmesi!

Özellikle bu tür vaka sayısının artması ile birlikte dijital paraların öne çıkması ile diğer geçerli paraların ortadan kaldırılarak, tek dijital paranın dünya ya hakim olmasının altyapısını oluşturmak…

Özellikle herkesi içeri kapatarak, tüm iş yerlerini kapatan Covit 19 esiri ülkeler, tamamen dijital alışveriş, dijital eğitim, dijital yayıncılık…

Biz bu şekilde dijital hale geldikçe yine bu dijital dünyanın tamamen bizi kontrol almasının ardından oluşacak yeni dünya düzeni.

Bu arada dünya da yeni kutuplaşmaların oluşmasına başlanması ve bu yapılanma nın bu gün hareketlenmenin başlaması gibi…

Covit 19 yasaklarının başlaması ve onunla birlikte ABD seçimleri ile birlikte oradaki yönetim değişikliğinin en kısa sürede tüm dünya da hakim olacak şekilde değişikliğe gidilmesi….

BOP sinin ve Arap baharının sona erdirilmesi, ABD ordularının kışlalarına aniden dönme kararları, İngiltere’nin brekzit kararı ve yeni ekonomik yapılanma…

Daha birkaç gün önce Avrupa ülkelerinin arasına sokulan yeni bir oluşumun temelini atma ve onun yeni oluşumu, İngiltere, ABD ve Avusturya’nın Fransa ve Almanya’yı dışlayan yeni projelere imza atmaları…

Bundan sonra karasal ve hava sal hakimiyet yerine dijital hakimiyet döneminin başladığının iyi anlaşılması gerekir, yeni ortaya atılan dijital dünya…

Küresel emperyalizm tüm küreye ve yer yüzüne hakim olmak için, hiç farklı olmayan bir virüs ile halkları ve insanları korkutarak onları kayıt altına alıp hakimiyetine altına sokmak!

Bunun için silaha, mermiye, uçağa, tanka ve topa ihtiyaç yok, insanlar ölüm korkusu ile aşıya koşarken, kendi istekleri ile bu kölelik rejiminin kaydına girmiş olup, köleliği kabul etmiş oluyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?