USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BATMAN ÜNİVERSİTESİ BATMANLILARINDIR…

12-10-2021

Batman Üniversitesinde mikro milliyetçilik yapıldığını iddia edenler Makro Faşistler işleri bozulunca yuvaları dağılınca nasılda agresifleşip, saldırganlaşıyorlar.

Yandaşların sayfalarca yazılarında zerre kadar bilimsel bir buluş ve bilimsel bir araştırma olmayan tamamen kısır çatışmaları sözde bir makale olarak kamuoyuna sunmaları onların, ne olduklarını ortaya koymaktadır.

Batman Üniversitesinin durumu ortada, Konyalı takonyacıların ve Karadenizli çete mafya uygulamalarının sonucunda Batman üniversitesi emsallerinin en gerisinde bir üniversite oldu, milliyetçi olanlar şapkalarını önlerine koyup, bu üniversiteye ne fayda sağladıklarını açıklasınlar!

Terör estirerek, Batman ı çete, mafya sistemi ile yönetmeye çalışanlar, arkasına gizlendikleri Cumhur ittifakından utansınlar, bilim dünyasına ne kattılar, memleketin gelişmesine ne sağladılar?

Yolsuzluk, kadrolaşma, sıkışınca vatan, millet, Din, İman sloganları ile hamaset yapmalarının zamanı geçmiştir, bu memleketin hizmet ve çalışmaya ihtiyacı vardır.

Bu memleket işi bozulan ve beceriksizliği yüzünden kapı önüne koyulanın, boş dedikodularla, çalışan kadroların önüne engel koymasına prim verecek zamanı yoktur.

Batman Üniversitesi bu tür kısır çekişmeler yüzünden çok geri kaldı ve beceriksiz rektörlerin boş yandaş kadrolaşmaları yüzünden iş yapamadı, Rektör Prof. Dr. İdris Demir, Batmanlı olduğu kadar iyi bir yurtsever ve çok sıkı bir milliyetçi, aynı zamanda, inançlı biri, kimsenin onu mikro milliyetçi veya şu cu, bu cu göstermesine gerek yok…  

Biz gerçek Milliyetçilerin bu vatana ve bu memlekete verdikleri bilimsel katkılarını bekleriz, boş yere ve sadece bir bıyık, bir yüzük ile kampüste hava atmaları onların milliyetçiliğini göstermez. 

Batmanlıların göreve gelerek, memleketlerinin üniversitelerine hizmet etme yollarının açılması en doğal olanı ve hak olanı değil mi?

Her Rektör kendi ekibi ve oluşturduğu kadroları ile çalışır, çiçeği burnunda daha altı ay geçmeden bir hizmet yapmasına engel olmaya çalışan mihraklar, ne vatanseveri ne de Milliyetçidirler, onlar fitne ve fesat yuvalarının, dağılan böcekleri olurlar ancak! 

Rektör Demir, atandığı günden beri onu çekemeyen çevreler, beceriksiz ve liyakatsız iki rektörün yanlışlarını düzeltmek ve yanlış kadrolarını temizlemek için elinden gelen çabayı göstermektedir, Bir Batmanlı olarak onula gurur duymakta ve her ortamda yanında yer aldığımızı deklere etmekteyiz.

Biz yerli veya yabancı, ayırımı yapmayız, biz memleket ve bu millete yararlı veya zararlı, bu bilim yuvasına verimli veya verimsiz mi hesabı yaparız…

  Yaklaşık on yıldan beri Milliyetçiyim, Muhafazakarım diyenlerin batırdığı bu üniversiteyi, biz Batmanlılar el birliği ile çıkarmaya çalışacağız, bu alanda yani bilim ve ilim alanında, akademik çalışmalar alanında yanlışlarımız olacaksa bunları önce bizim gibi duyarlı basın mensuplarının af etmeyeceğinin bilinmesini isteriz.

Rektör Demir bu güne kadar oluşturulan bu verimsiz kadrolardan, bir kadro oluşturmaya çalışıyor, yanlışları olabilir, kastının olduğuna inanmıyorum, bu kumaştan bu gölek çıkar, çaresizlikten bazı ehvenlerle iş tutabilir, hep birlikte rektör beye destek olarak onun bu bozuk kadrolaşmadan en iyi bir ekip çıkarmasına destek olmalıyız.

Bu memlekette en fazla hizmet veren ve en çok çalışan, ter döken yorulan en dindar ve en milliyetçi kişidir, ne sloganlar, ne Namazlar bizim için bir değer ifade etmez, çalışmak, faydalı olmak, inançlı olmak en değerli olanıdır!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?