USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BEKARLARA EVDE KALMIŞLARA VERGİ…

13-01-2020

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok önemli bir konuya parmak bastı ve önemli sorunu dile getirdi, bu sorun ise evde kalmışlar ve evlenemeyenlerle ilgili…
Bu bekar, müzmin bekar ordusu özellikle AKP iktidarından sonra bir hayli büyüdüğü, bunun cumhurbaşkanının dikkatinden kaçmadığı ortada! 
Bunları yani bu bekarları evlendirip, ev bark sahibi yaparak, başlarını koyacak bir yuva sahibi yapmak gerçekten, çok önemli bir istihdam alanı!
İstihdam alanı diyorum, buna dikkat edin, bekar demek işsiz demektir ve bu bekarları evlendirdiğimizde bu bekarlıktan çıkartıldıklarını, bir iş güç sahibi oldukları iyi biliniyor, bu yüzden evliliğin artması bir yerde iş gücüne istihdam sağlayacağı ortada…
Demek ki bu işsiz ordusu, evlenip, bir işe yarar iş yapmaması halinde, bunların ekonomik yönden cezalandırılması, yani vergilendirilmesi söz konusu! 
O zaman bu önemli toplumsal soruna ekonomik açıdan bir çözüm bulmamız ve bu çözümü ortaya atarak, bu alanda sıkıntı çıkmasına engel olalım…
Nedir ekonomik çözümü, bu bekar takımını kayıt altına alalım, onlara teşvikler, destekler ve vergiler salalım, sonra onları kontrol altına alalım!
Bunların şirket aracılığı ile yapacakları evliliklere ve kuracakları evlere destek verelim, sonrada üretimden gelen ürünlerini, pazarlama ve satış dağıtım konusunda, yönlendirelim…
Bu ev kurma şirketlerinin çiftlerini veya beşlerini! ( bir erkek dört eş bulma yolunu açık tutma şartı) ile şirket kurucu üye sayısını 5 ile sınırlandıralım…
Ne kadar ilişki o kadar prim ne kadar ürün ( Çocuk) o kadar destek ve o kadar pazarlama, satış dağıtım imkanları…
Devletin artan genç nüfusa iş bulma görev ve yetkisini unutmayalım, buna göre ürün yani mamül olarak yetiştirilip, eli iş tutana bir iş vermek!
Devletimiz bu konuda maşallah çok etkili ve çok güçlüdür, dünyanın 60 ülkesine genç, dinamik ve eli silah tutan, evlatlarını birkaç kuruş maaş la gönderip üstlerde onları istihdam ediyor!
Demek ki yetişen ve yetiştirilen ürünler için pazarımız hazır, tabi devletimiz sayesinde, onun siyasi ve askeri dahası ile dış politikaları!
İşte bu kadar istihdam oluşturabilen bir ülkede tabi ki evlilik tavsiye edilir ve bekarların bekar kalmaması için teşvikler verilir!
Biz ağır sanayi ve teknoloji ile robot yetiştiremiyorsak, robot gibi, vicdanı yerine cüzdanı çalışan, beyni yerine parmağı çalışan, ruhu yerine cinselliği çalıştıran bir nesil yetiştirerek, çağı yakalayabiliriz!…
Bu politika ile ele güne muhtaç olmadan, kimseden akıl fikir almadan, kendi ayaklarımız üzerinde durabilir hatta başkalarının ayaklarını bile kaydırabiliriz, tıpkı, Suriye, Irak ve Libya gibi!
Bizim için Din, İman, Vicdan, vatan, Ezan çok önemli olmasa gerek, çünki tamamen modern ve çağdaş yöntemler ve tamamen robotik ortamda, ekonomik amaçla üretilen bu toplumsal ürünler, nasıl olsa yurt içinde değerlendirilmeyecek ve nasılsa bu değerler için kullanılmayacak!
Yani bu evlenme şirketlerinde üretilecek ürünler, tamamen ihracata yönelik olup yurt içinde kullanılmayacaktır!
Haydi bekarlar evlenmeye yoksa yüksek vergiler yolda, çulsuzun neresinden vergi alınacaksa!

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?