USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BİR KOMPLO TEORİSİ DAHA!

29-04-2021

Saraylı olduğumuz günden beri muhalif gazete ve yazarlar, her gün bir farklı komplo teorileri ortaya atmakta ve ha gitti, ha gidecek, projelerini sıralamaktadırlar!

Ben bu komplo teorilerinin bir çoğuna katılmıyorum, bence bu devletin başkanı ve reisi, ağ örer gibi her gün farklı bir ilmik ve farklı bir düğüm atarak, farklı mevzi ve kaleleri fethe etmektedir.

Her gün yeni mevzileri yerle bir ederken, yanına çektikleri karşısında olanlardan daha tehlikede olduklarının farkında değiller!

Dün kimlerle kol kola, can ciğer, bu gün kimlerle, bu beraberliğin anlam ve önemi anlaşılmadan, bakıyoruz ki kolundaki, yanındaki sağındaki, ve solundakiler değişivermiş!

Önce başladı, eğitim, öğretim, dershane ve ibadethanelerdeki güçlerle kol kola girdi, onlarla birlikte, demokrasi, insan hakları ve hukuk arayışında olan Kürtleri yanına aldı, yani soluna aldı!

Bunlarla, bu güçlerle birlikte Ergenekon denilen ve devletin, silahlı kuvvetinin en tehlikeli kesimi karşısına alarak, onları birer ikişer tasfiye etti.

Hedefte Kemalist sistem olduğu için önce onun, gücünü zayıflattı, bu güç ülkeyi yıllardır demir yumruk ve yasa dışı baskılarla yöneten güçtü!

Bunların gücü nötr hale geldikten sonra, devletin için ve silahlı güce yerleşen, hizmet hareketinden kurtulmak ve milli bir çizgide durarak, milliyetçi oluşumları kullanarak, bu gücü yok etme planı yapıldı.

Aldı yanına milliyetçi ve ülkücü gücü vurdu, hizmet hareketine, buna sevinen Kemalist ve laik kesim, ulusalcı ve sol milliyetçiler…

Bunlarla vurduğu hizmet hareketini önce teröristleştirdi arkasından darbeye alet ettirerek onlara adeta soykırım seviyesinde yok etmeye çalıştı!

Bu tasfiye ile birlikte, Milliyetçi kesimin teröristleri olan HDP ye de aynı linç operasyonları başlatıldı, ortak ta payını istedi!

Bu iki kesim adeta günahlı ve haram olarak halkın gözünde tam bir vatan haini ve terörist kitle olarak ezilmeye ve yok edilmeye başlanıldı.

Arada ise silahlı kuvvetlerde kalan birkaç Kemalist ve ulusalcı askerleri de tasfiye etmekten geri durmadılar!

Sonuç bu gün geldiğimiz durum ve benim komplo teorilerimin gidişatına göre son YAŞ kararlarından sonra, tasfiye edilecek birkaç muhalif isimle birlikte, operasyon tamamlanmış olacak!

Bundan sonrasını tahmin edeyim, işte en önemli aşama, boşalan devlet kadrolarını ve milliyetçi cepheye verilen birkaç mevziyi kendi ekibi ile doldurmak için, son bir hamle kaldığı inancındayım, Reis bu son hamle ile… 

Hem milliyetçi kesimden kurtulacak, hem de onlara verilen mevzileri kurtarmış olacak, bunun için önümüzdeki aylar, çok hareketli ve çok sıcak geçecektir.

Komplo teorisi dedim ya bu projenin sonunda, FETÖ denilen hazır kadrolara ihtiyaç duyabilir, bir bakarsınız, SP ileri gelenleri ile yaptığı sıcak temas gibi bu örgütle de hak hukuk ve helalleşme yapabilir.

İşte o zaman bu gün rahatsız olduğumuz, çete, mafya, karanlık güçler ve kara paralara bir son verme fırsatı doğacaktır…

Hem tosuncuklar, hem de onları besleyen milliyetçi cephe birden terörist ilan edilebilir! Buna hazırlıklı olmakta fayda var…

Belli olmaz o hareket geçmeden, minik ortak harekete geçebilir, sonuç aynı kapıya çıkacak ve bu güne kadar MHPnin ve onun yandaş mafya guruplarının, yaptıkları tüm ilerin hesabı birer birer sorulur, suçlu, her zaman ki gibi Reis aldatılan, Bahçeli ve ekibi aldatan olur! Bu rüyamı ve bu teorimi ciddiye almayabilirsiniz ama ben bu hikayeyi sadece uydurdum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?