USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

CORONA BİTECEK, ŞAİBELER BİTMEYECEK!

21-04-2020

Bu salgının, Pandemi nin, çıkışı, yayılışı ve sonu, yani her tarafı şüpheli ve her tarafı şaibeli, elinizi nereye atsanız, farklı bir şeye bulaşıyorsunuz!

Bu proje mi? Bu proje ise kimin projesi, bu proje de ne amaçlanmış ve hedef kitle kim veya kimler? Bu proje sonunda ne olacak?

Bu şüpheli ve çelişkili olayın arkasındaki senaryo yazarları bir türlü tespit edilemiyor, her gün farklı bir iddia ve her gün farklı olaylarla karşılaşıyoruz!

Bu virüsün çıkış zamanı, bu virüslerden ölenlerin sayısı, bunları teşhis ve tedavisi, bu virüsünün cinsi ve cinsiyeti hakkında, tam bir fikir birlikteliği henüz oluşmamıştır.

Her ülke ve her toplum kendi açısından farklı yorum, tespit ve uygulamalar sergilemektedir, bu global dünya nın virüsü ise tüm dünya, aynı zaman ve aynı tespitlerle, aynı yöntem ve tedavi ile eş zamanlı hareket etmeliydi.

O kadar güçlü ülkeler ve her alanda gelişmiş süper ülkelerden tutun, yoksul ve geri kalmış ülkelere kadar hepsi aynı tepkiyi göstermektedirler, “Evde kal”  bu bile şüphe çekici bir önlem haline geldi!

Şimdide istatistikler ve ölenlerin sayısı ile ilgili çelişkili rapor ve tanıya geldi, Amerika da ölüm vakalarını araştıranlar özellikle ülkemizde verilen verilerin şüpheli olduğunu iddia etmektedirler…

Birde yurt için, defnedilen bazı vakaların ölüm raporlarındaki çelişkili olduğu iddia edilen ölüm sebepleri…

‘Koronavirüse doğal ölüm dediler’ iddiası Bir hafta arayla hastaneye kaldırılan dedesi ve dayısını kaybeden Erkan Değirmenci adlı yurttaş, “Önce dedem koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 2 haftalık mücadelesinin ardından yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanlığı, korumalar eşliğinde defnedileceğini gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi ancak cenaze daha sonra bize teslim edildi” dedi. Dedesinin ardından dayısının da hastaneye yattığını kaydeden Değirmenci, “Dayım 3 gün içinde yoğun bakıma alındı ve yaşamını yitirdi. Her ikisinin de ölüm raporuna ‘doğal ölüm’ yazdılar. Bu kişiler koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Burada Bir hafta arayla hastaneye kaldırılan dedesi ve dayısını kaybeden Erkan Değirmenci adlı yurttaş, “Önce dedem koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 2 haftalık mücadelesinin ardından yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanlığı, korumalar eşliğinde defnedileceğini gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi ancak cenaze daha sonra bize teslim edildi” dedi. Dedesinin ardından dayısının da hastaneye yattığını kaydeden Değirmenci, “Dayım 3 gün içinde yoğun bakıma alındı ve yaşamını yitirdi. Her ikisinin de ölüm raporuna ‘doğal ölüm’ yazdılar. Bu kişiler koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Burada bir ihmal zinciri var” diye konuştu. Ailesinin karantinaya alınmadığını söyleyen Değirmenci, “Kuzenim ve yengeme test bile yapılmadı. Annem dedemin hastaneye yanına gittiğinde o da kapmış olabilir ama ona da test yapılmadı” diye konuştu. a bir ihmal zinciri var” diye konuştu. Ailesinin karantinaya alınmadığını söyleyen Değirmenci, “Kuzenim ve yengeme test bile yapılmadı. Annem dedemin hastaneye yanına gittiğinde o da kapmış olabilir ama ona da test Bir hafta arayla hastaneye kaldırılan dedesi ve dayısını kaybeden Erkan Değirmenci adlı yurttaş, “Önce dedem koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 2 haftalık mücadelesinin ardından yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanlığı, korumalar eşliğinde defnedileceğini gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi ancak cenaze daha sonra bize teslim edildi” dedi. Dedesinin ardından dayısının da hastaneye yattığını kaydeden Değirmenci, “Dayım 3 gün içinde yoğun bakıma alındı ve yaşamını yitirdi. Her ikisinin de ölüm raporuna ‘doğal ölüm’ yazdılar. Bu kişiler koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Burada bir ihmal zinciri var” diye konuştu. Ailesinin karantinaya alınmadığını söyleyen Değirmenci, “Kuzenim ve yengeme test bile yapılmadı. Annem dedemin hastaneye yanına gittiğinde o da kapmış olabilir ama ona da test yapılmadı” diye konuştu.  Yapılmadı” diye konuştu. 

Koronavirüs salgını nedeniyle ölen bazı yurttaşların ölüm raporlarına “doğal ölüm” yazıldığı öne sürüldü.

“Gerçek rakam saklanıyor mu?

New York Times, İstanbul'da son iki seneye göre ciddi artış gösteren ölüm sayılarına işaret ederek, Ankara'nın gerçek Koronavirüs verilerini paslaşmadığını öne sürdü.

New York Times, İstanbul’daki ölüm kayıtlarından derlediği bilgiye dayandırdığı haberinde, Türkiye’nin resmi rakamların ve demeçlerin gösterdiğinden çok daha büyük bir koronavirüsü felaketiyle karşı karşı göründüğü yazdı.

Türk hükümetinin kovid-19’dan ilk ölümü 17 Mart’ta açıkladığının hatırlatıldığı haberde, New York Times tarafından derlenen istatistiklerin o dönemde İstanbul’daki tüm ölüm sayılarının tarihi ortalamaların çok daha üstünde olduğunu gösterdiğini yazdı. Gazete bu durumun ise virüsün birkaç hafta önce Türkiye’ye ulaştığının göstergesi olduğunu aktardı.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?