USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

DURMUŞ’A HEYKEL İYİ OTURMUŞ!

22-12-2019

Geçen hafta sonu ilimizde bazı ziyaretlerde bulunan, eski meclis başkanı ve eski MTTB kurucusu, Birlik vakfı kurucu üyesi İsmail Kahraman ilimizi ziyaret ederek çok önemli açılışlarda bulundu.
Bastığı Türk topraklarında, faaliyet gösteren Hainlerden habersiz, Büyük Türk şahsiyetlerine layık olmayan onların evladı olduğundan şüphe duyduğum, Durmuş Kağan lakaplı Üniversite rektörünün ilimden, irfandan, dinden imandan, gelişmekten ve hâkimiyetten uzak, kendi makam hevesine alet ettiği Türk büyüklerinin heykel açılışını gerçekleştirdi.
Bu hareketi ile ne kiliseye, ne camiye yaranan Durmuş Kağan aklınca, Atatürk heykeli kurarak geleceğe ve gelecek olan CHP iktidarına işaret ve dikkat çekerken, Türk büyüklerinin heykelleri ile Osmanlıcı zihniyete sahip saray çevresine de mesaj göndermektedir.
Sarayın heykellerine benzeyen heykeller dikerek, İsmail Kahraman ve önün öğrencisi Erdoğan a bakın sizin zihniyetinizdenim denekte, bu düşüncesine ise batman Birlik Vakfının başkanını ve yönetimini çok güzel bir şekilde alet etmektedir.
Bazı derin devlet yetkililerine ise ben en büyük Türk bayrağını ve en büyük Atatürk heykelini dikerek, ne kadar çağdaş ve modern bir sözde Türk bilim adamıyım!
Tüm bunlar, bu hareketler, tamamen bir dönem daha rektör olsun diye, bu batık kampüste kendi başına yaşasın diye…
Tamamen çöle çevirdiği, tamamen insansızlaştırdığı, tamamen eğitimden, öğretimden uzaklaştırdığı bu kampüse rektör olmuş ne anlamı var? 
Hiçbir anlam veremiyorum, böyle boş makam ve unvan sevdalılarına, daha öncede yazılarımda açıkladım, bu devlet uyumuyor, bu halk enayi değil, bu vatan sahipsiz değil, bu hareketler boş hareketler!
Bakın bu havası ve bu jesti için Durmuş Kağan, neler yaptı ve ne kadar bu halkın servetini toprağa gömerek kendine harcama yaptı?
Yeni heykellerimizin yer aldığı park İsmail Kahraman tarafından açıldı.
Ortada bulunan Mustafa Kemal Atatürk heykeliyle beraber Büyük Hun İmparatorluğu Merte Han, Batı Hun İmparatorluğu Panu Hun, Avrupa Hun İmparatorluğu Attila, AK Hun İmparatorluğu Akşuvar, Göktürk Kağanlığı Bumin Kağan, Avar Kağanlığı Bayan Kağan, Hazar Kağanlığı Hazar Kağan, Uygur Kağanlığı Kutluk Bilge Kül Kağan, Karahanlı Devleti Bilge Kül Kadir Han, Gazne Devleti Alp Tegin, Büyük Selçuklu Devleti Selçuklu Bey, Harezmşahlar Devleti Kutbeddin Muhammed Harzemşah, Altın Ordu Devleti Batu Han, Timur İmparatorluğu Timur, Babür İmparatorluğu Babür ile Osmanlı İmparatorluğu: Osman Gazi'nin heykelleri dikildi. Heykellerin maliyeti 1.000.000 TL (BİR MİLYON TL

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?