USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HALKI VE ÜLKEYİ TANIMAYAN BİR İKTİDAR!

07-07-2021

Saraya kapanan iktidar, yaptığı ekonomik ve siyasi açıklamaları ile bu ülkenin çok uzağında yaşadığı görünümü vermektedir.

Sarayın dalkavukları ve sözde danışman ordusu, hazırladıkları açıklamaları ile reis e her gün ilginç açıklamalar yaptırarak, onu yabancılaştırıyorlar…

Bu güne kadar Sedat Peker in açıklamalarına duyarsız kalan saray, içişlerinde ve diğer bakanlıklarda ifşa edilen suç işlemleri maalesef hiç dikkate alınmadı…

Suçlanan kişiler ise hiçbir şekilde hesap vermediği gibi, pozisyonlarını korumaya devam ediyorlar, yani yalanlanmayan bu suçlar kabul edilerek, normal hayat devam ediyor!

Madem böyle o zaman suç ve cezanın kitabının yeniden yazılması gerekiyor, ahlak ve inanç yasaları baştan değişmesi gerekiyor, vatan sevgisi ve insan sevgisinin sınırları yeniden çizilmesi gerekiyor…

İnsanların açlık ve işsizlik feryatları duyulmamaktadır, saray kendi bürokratlarına istatistikler üzerinde istediği dizaynı çekerken, halkı gayet mutlu ve huzurlu göstermeye devam ediyor.

Ben açım veya açıktayım diyenin vay haline, mahkemeler, sorgular ve işkenceler, malı olanın malı, canı olanın canı gider, herkes memnun olduğunu ve aç açıkta olmadığını söylemek zorundadır!

Bu sistemin adına ise Demokrasi diyoruz, tabi biz demekteyiz, bizim dışımızdakilerin ne dediği ize kimseyi ilgilendirmez…

Konumuza dönelim, ekonomik refah seviyemizi açıklamak için son olarak cumhurbaşkanımız, ne dedi? Yıllar önce bize gelen turist ve misafirler ülkeye girmeden önce, araç depolarını fullerlerdi, dışarıda akaryakıt ucuz olduğu için.

Şimdi ise dışarıdan, yani sınır ötesinden boş depo ile yurda giriş yapanlar, dışarı çıkarken, yurt içinden yakıt depolarını fullleyerek, çıkmaktadırlar!

Bu ilginç olayı memleketimizdeki ucuz yakıta bağlayan bir sarayın, bu kadar yabancılaşması doğrusu enteresan karşılanmaktadır.

Bizde yine üretici enflasyonu yüzde 40’ın üzerinde olmasına rağmen, sarayın resmi istatistik kurumu, tüketici enflasyonunu, yaklaşık yüzde 18 olarak göstermektedir. Yersen!

Otoyol bağlantısı için attığı köprü temelinin, Kanal İstanbul temel atma töreni olarak göstermek, bunu bu şekilde ülkeye lanse etmek!

Yine Covit 19 aşısı için tüm dünya da bu aşının, yüz dolar gibi bir ücret karşılığı vurulduğu, ülkemizde ise aşının bedava olduğunu açıklaması!

Açıklanan birçok hırsız ve suç örgütü üyelerini sarayda hala barındırması sonucu, ona işte böyle yanlışları bilerek yaptırdıklarına inanıyorum.

Bu kadar suçlunun dolduğu saraydan sağlıklı bir açıklamanın çıkması mümkün değil, sarayda kaynaklar tükenince son olarak, ulusal enerji nakil hatalarının da özelleştirilmesi için çalışmaların yapılması ile yeni zamların kapıda olduğunun işareti verilmektedir herkes hazır olsun!

Bundan sonra Milli ve Yerli hiçbir şey kalmamıştır, hatta yapılan anketlerde, ilk seçimde hiçbir milli ve yerli kalmayacaktır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?