USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HER KONUYA EL ATTILAR, YA HARFLER!

31-10-2021

İktidar Partisi Kemalizm’in izlerini silmek için dört taraftan çalışıyor, bayramlarını, ilke ve inkılaplarını tamamen ortadan kaldırmak için her şey yapılıyor.

Ordusunu, ekonomik yapısını, eğitim sistemini, yargısını, düşünce yapısını ve sosyal yaşamını tamamen değiştirmeye yönelik sistematik çalışmalarına şahit olduğumuz iktidar.

Bence en önemli konuyu gözden kaçırmış, en can alıcı nokta olan ve sistemi tamamen bitirecek olan devrim harf devrimi!

Bu hafta Harf devrimi haftası ve Atatürk’ün, Arap harfleri yerine Latin harflerini geçirerek yaptığı en büyük devrim olarak görünüyor!

Dünya da eşi benzeri olmayan bir devrim, şayet iktidar partisi politikalarında başarılı olmak istiyorsa, en fazla üzerinde durması gereken ve yüz yıllık cumhuriyeti tamamen Osmanlı ya çevirecek en önemli konuyu es geçmemesi gerekir.

İktidar bu iddiasında samimi ise ve gücü yetiyorsa, bu hafta yani harf devrimi haftasında, Diyanet işleri başkanını meclise çağırarak, Arap harflerine geçiş yaptıklarını ve Milli Eğitim yerine dini eğitim kurumu kurarak, bu kurumu da diyanete bağladıklarını ilan ederler!

Harf devrimini, Dünya da yapan üç ulustan biri olmamıza rağmen, bu devrimi en uzun yaşatan tek ülke olarak Türkiye görülüyor.

Bir toplumun inan ve kültürünü, tarih ile olan bağını, düşünce yapısını değiştirmek istiyorsanız en köklü darbe alfabeye vurulacak darbedir.

Uluslar kendi geçmişlerini yazılı tarihten öğrenip anlar ve yorumlarlar, Atatürk harf devrimi ile Türkiye de yaşayan tüm ulusların geçmişini silerek, yeni bir toplum içim en büyük devrimi yapmıştır!

Doğu ile batı arasında bir köprü görevi gören bu coğrafya da yaşayan uluslar, toplum mühendisliği sonucu yüz yıl sonra çok ilginç bir toplum haline geldiler!

Bakın, izleyin İnsanlarımızı doğu ile batı arasına sıkışmış, kültürel, sosyal ve inançsal bakımından tam bir ucube haline dönmüş varlıklar haline dönüşmüşler…

Emevi İslam anlayışı olarak Osmanlıda yerleşen İslam inancı ve Avrupa yaşam tarzı ile çıkarcı bir düşünce yapısında, ilkesiz ve güvensiz bir kişilik!

Her taraftan biraz alan ve hiçbir tarafa yaramayan bir kişilik oluşturuldu, Atatürk ün oluşturduğu Kemalizm ile yine onun temelini attığı, Kemalist Dindarlar takımı şu anda çatışma içinde ne yaptıklarını bilemiyorlar!

Bu inanç ve bu düşünce yapısında, kurulan ülke de ne demokrasi, ne inanç ne düşünce kaldı, tamamen hukuk dışı ve çete devletine dönüşen bu sistemde, sözde Kemalistler ile onların sisteminin Dindarları çatışma halinde…

En sonunda Adalet ve İnanç partisi ile Milliyetçi parti bir araya gelerek, bu ülkede Kemalistlerin bıraktığı bu sistemde, Adaletin ve Kalkınmanın ve Milliyetçiliğin sonunu sonu nu getirdiler!

Bu memleketin bundan böyle güveneceği hiçbir inanç ve düşünce yapısı kalmadı, Narko-Terör devlet yapısı ile bir devrimin daha sonunu getireceklerine inanıyorum, ben şimdiden Arap harfleri üzerinde çalışmaya başladım bile!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?