USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HER ŞEYDEN ANLAYAN, HER ŞEY OLABİLİR!

09-01-2022

Bir kişi, hele o kişi lider olunca, o kişi bir ülkeyi yönetiyorsa ve ona inanan bir büyük kitle varsa, onun her dediği kanun ise, o her şey olabilir, her şey den anlıyorum diyebilir!

Bunu hak etmemiş mi o lider o bilge kişi, önce insanların inancını iyi bildiğini ve o insanların inancı ile ilgili en hassa ve en etkili noktalarını gündeme alarak onları peşine takmasını becerdi…

Dünya’nın süper güçleri ve siyasetini iyi bilen ve yöneten güçleri ikna ederek onlara güvence verdi ve güvenlerini sağladı…

Ondan sonrası önemli değerlerin ayarları ile oynayarak, o değerleri yerle bir etmek için, insanların beynini işgal etti ve sonra yüreklerinden aşağı indi.

İnsanların gözüne ve gönlüne perde geldikten sonra, liderlerinin her dediğine inanır ve her lafına değer verirler!

İşte en büyük başarı insanları inandırmak ve ikna etmek, bundan sonrası algı operasyonları ve kitleleri peşine takmak çok kolay oldu…

Bakın bölgemizdeki dikta rejimlerine tamamında, bu algı ile yönetilen kitlelerin en sonunda patlak vermeleri sonucu ülkelerin başına gelenler!

Hepsini teker teker saymam gerek yon son olarak Kazakistan ve onun lideri, bu gün her şeyin açığa çıktığı ve algı operasyonlarının sonu!

Ama sonuç çok kötü ve çok kanlı oluyor, bu liderlerin arkalarında bıraktıkları enkaz çok kötü kokular saçıyor!

Kan, gözyaşı, açlık, sefalet ve çökmüş bir devlet, parçalanmış bir ülke, dün Arap baharı, bu gün, Asya baharı, yarın kimin baharı olacağı bilinmez!

Bu baharların geçtiği her yer enkaza dönüşüyor, Allah kimsenin başına emperyalistlerin baharını getirmesin, hala bu bahar için çalışan ve gayret eden liderlere şahit oluyoruz!

Biz ülkemizin bu bahardan uzak olacağına inancımızı hala koruduğumuzu ve hiçbir zaman bu kadar tahribat yapılmasına müsaade edilmeyeceğine kanaat getiriyoruz…

Bakın bir lider ben ekonomistim deyince, emperyalistler onlara en kötü ekonomik projeleri yutturuyorlar haberleri bile olmuyor!

Sermaye sahibi emperyalist güçler dünya’nın tüm ülkelerinde, paralarının daha fazla para getirmesi için diktatör liderleri böyle her şeyden anlıyorum havasına sokarlar ve en sonun da onların nefesini ve halklarının hayatını kuruturlar!

Buna çok dikkat etmek lazım, ben ekonomiden anlıyorum diyerek, ekonomik projeler üretmek, ben sağlıktan anlıyorum diyerek, sudan aşılar üretmek, ben siyasetten anlıyorum diyerek, siyasi projeleri algı ile yürütmek sonunda, yabancı askerlerin ülkeye davet edilmesi ile sonuçlanacağını akıldan uzak tutmamak gerek!

Ben ekonomistim diyerek, acı ekonomik reçeteler vermek, ben sağlıktan anlıyorum diyerek herkesi sahtekâr ilan ederek, kendisini akademisyen ve tıp uzmanı görmek, tamamen algı operasyonu ile ülkeyi yönetmek aşamasına gelince, ekonomimizde, aşımız da patlayacaktır!

Dünün ekonomisti, bu günün akademisyeni, yarının generali olma yolunda tüm hızıyla gidecektir!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?