USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İŞSİZLİK VE YURTSUZLUK SORUNUNA ÇÖZÜM!

13-12-2021

İktidarın ekonomik projesini beğenmeyenler ve sürekli eleştirenler, dünya dan haberi olmayan cahil cühela takımı!

Bu ekonomik kafa ile işsizliğin patlak vereceğini, sanayinin duracağını, enflasyon sonucu halkın yoksul kesiminin aç kalacağını iddia etmekteydiler.

Milliyetçiliği, ve kutsal inancı tanımayan, onların iktidar ve ortağının Emevi İslam anlayışı ve MHP milliyetçiliği ile bu ülkeyi ne kadar ileri ve ne kadar dindar yapacaklarından haberleri yok!

Bu inanç bu kafa ve bu strateji ile yok efendin ucuz iş gücü, yok efendim, Çin modeli falan filan bu Milli ve mukaddesatçı bir şahlanış ile ülkeyi bölmek ve insanları gömmekle çıkış yolu arayan bir proje!

Numan bey ne dedi, döviz alanlar için, bunlar aynı zamanda küfre giden ve serbest Pazar ekonomisi diyerek, ona buna müdahale ediliyor bu kadar ahlaksızlık ve bu kadar savurganlık olur mu ?!

Aslında bu krize bu piyasa ekonomisine Çin usulü müdahale daha dün geldi ve herkes rahatladı, dünden yana sokaklarda hiçbir tepki ve hiçbir eleştiri kalmadığı görülüyor!

Bundan böyle işi ve yatacak yurdu olmayan, lütfen biraz gayret edip sokağa çıkıp birkaç röportaj ve birkaç hareket yapsın yeter!

Mao Zedung ve Tayyip Zedung gün ekonomi politikalarında ki çözümü gözü ile görsün, açlık ve sokak ta yatma bizim Çin modelinde mümkün değil!

Sokağa çıkıp ben açıktayım diyenleri, Soylu nun memurları teker teker toplayıp, yeni yurtlarına eller üzerinde, yerleştirmek üzere Devletin modern yurtları olan E,F,C… Tipi İnfaz kurumlarına  yerleştirerek onları bu yoksulluk ve sahipsizlikten kurtarıyor!

Devletin şefkatli ellerine ve sıcak yuvalarında, ekmek elden su gölden, ye iç yat, yıkan giyin, hepsi bedava, paraya pula ihtiyaç yok!

Çalışmaya gerek yok sadece bir seferliğine ya Yootubur olacaksın veya öğrenci olup otobüslerle binip Anakara ya yürümeye gideceksin.

Hemen devletin polisi seni alıp apar topar önce sıcak karakollara, sonra yuvanıza yerleştirmek için yasal kayıt işlemlerini başlatacak!

Bazı gafiller ise buna göz altı veya ceza evi adını vermekteler, bu tamamen bir algı operasyonu, nedenine gelince yargılama yok, yasal işlem yok, saray emri ile sadece vatandaşa hizmet aşkı ile!  

Bakın sosyal medyanın yararlarına ve sağladığı aş iş ve yuva imkanlarına, dünden beri yüz elli kişiye yakın öğrenciyi yurt yok gerekçesi ile yürüdükleri için, devlet yurtlarına pardon ( İnfaz kurumlarına) yerleştirme işlemleri tamamlandı!

Hemen ardından onları sosyal medya da haber yapan Yootuber leri de alarak onlar içinde çok lüküz ortamda yatma yeri ve yeni iş yeri bularak, hem aş hem iş imkanı sağlandı!

Son yıllarda yapılan kocaman ve her türlü konfora sahip bu kadar ceza evi  ni iktidar bu amaç için kullanarak, hem işsizlik sayısını düşürmekte, hem de öğrencilerin yurt sorununu çözmektedir!

Şimdi bu kafası basmayan ekonomistler, TÜİK işsizlik ve yurtsuzluk verilerine inanmasın ve bu rakamlara itiraz etsinler göreyim!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?