USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KARANLIKLAR PRENSİ TEMİZLİK PEŞİNDE!

12-09-2023

5 Temmuz karanlık ve tamamen gizli bir operasyonun, karanlıkta kalan bir çok ismi yavaş, yavaş ortaya çıkarılarak, hakimiyet ve saltanatlarına son veriliyor!

Kötülüklerin ve suç örgütlerinin hamisi olarak bilinen, bir zamanların en çok adından söz ettiren içişleri bakanının görevden uzaklaştırılması ile onun etrafındaki suç örgütleri birer birer, pasif ize ediliyor!

İçişleri bakanlığı ile birlikte önce emniyette yapılan görev değişiklikleri, ardından, iktidar ve emniyet içindeki yapılanmaya güvenerek, sırtını devlete dayayan, suç örgütleri ve mafya çeteleri birere birer etkisiz hale getiriliyor!

Önce Thodex kurucusu ve firarisi olan, birçok kişiyi dolandıran şahıs tutuklanıyor, yurt dışına kaçarak, devletin himayesinde kendini güvenceye alan bu genç mafya artığı, şimdi cezaevinde!

Geçen gün ise, Ankara’nın tüm haracını yiyen, uyuşturucu, gasp ve haraç işleri ile ünlenen ve devlet garantili çalışan, Ayhan Bora Kaplan isimli şahıs, öyle bir şekilde yakalandı ki, kafasına sırtına basa, basa, onu eze eze, gözaltına alarak, tutukladılar.

Ama dikkat çeken bir konu var, bu çete ve mafya artıklarına bu gücü veren yetkili ve makam sahiplerine hiçbir şey olmuyor!

Tıpkı yetmişler ve seksenlerde yapılan faili meçhul cinayetler ve gözaltı kayıplarında bu güne kadar, devlet adına yapılan tetikçiliklerde tetikçilerin en sonunda yok edildiği, ama onları maşa olarak kullananların ise bu cinayetlerinin örtbas edildiği gibi…

Dikkat ederseniz tüm suç örgütleri ve cinayet şebekelerinin ömrü uzun olsa da, kısa olsa da sonunda devletin bir yetkilisi tarafından kullanıldıktan sonra yine devletin adalet mekanizması çalıştırılarak, etkisiz hale getirilmektedirler!

Yani bu konuda şu sonuca varabiliriz, devlet adına yapılan kötülüklerin, yanlış işlerin sonu yoktur, sonunda o kötülüğü yapan da o yolda imha edilmektedir!

Çünkü hiç biri Allah için ve vatan millet için değildir, hepsinin gayesi, kendi şahsi çıkarları için devletin hizmetini yaparken, cana ve mala kast etmek, kanunsuz ve hukuksuz davranmaktır!

Bu olaylardan ve geçmişten günümüze herkesin bu tür olaylardan ders çıkararak, devlet adına bu tür yasa dışı ve hukuk dışı eylemlere katılmasın!

Devlet hukuka dayalı ve adil bir devlet olsa işini yasa dışı ve karanlık kişilerle değil, kendi yasal kolluk gücü ile bitirir ve adil bir yargılanma ile suç örgütlerini çökerte bilir!

Ama yasa dışı yollarda her zaman yaşayan ve karlı çıkan devlet olsa da, sonunda Türk sineması gibi her iki tarafta zararlı çıkıyor! Türk polisi bu tür vakalarda en sonunda ortaya çıkarak, yakalıyor!

Ama bu rezaletten, bu sonuçtansa, namuslu ve adil davranarak, Halk olarak bir birimize saygılı olmayı öğrenebiliriz.

Bakın şu tabloya ve ibret alın ey yerel ve genel suç örgütleri, hiçbir zaman halkınız ve insanlarınıza ters düşmeyin, hukuksuz ve suç sayılan eylemler içine girmeyin!

“Kaplan ile birlikte koruması olan U.P isimli emekli asker ile avukat G.Ü, A.K ve O.S isimli 4 kişi daha yakalanmıştı. 

Kaplan'ın yanı sıra, operasyon kapsamında gözaltına alınan 13 kişi daha tutuklanırken, 15 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi. 

Kaplan’ın Esenboğa Havalimanı girişinde gözaltına alınmasının ardından genişletilen soruşturmada 2. sınıf Emniyet Müdürü N.A.Ç’nin de gözaltına alınmıştı. N.A.Ç de adli kontrol ile serbest bırakılanlar arasında yer aldı.”

Peki, bunlarla resim çektiren, onlara bu konuda bu cesareti veren, onları devlet işine karıştıran esas suçlu nerede?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?