USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

“KILIÇDAROĞLU YAYDI” İDDİASI!...

07-04-2020

Birçok vatandaş Corona Virüs ünün yayılmasında, sebepler arasında, en çok, ana muhalefet lideri CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nu sorumlu tutuyorlar…

İroni yapan vatandaş; İlk günde Kılıçdaroğlu, İstanbul ve diğer illerde iktidarın sokağa çıkma yasağı uygulansın diye talepte bulunmasaydı, belki ilk gün iktidar sokağa çıkma yasağı uygular ve kısa sürede virüs kontrol altına alınırdı!

Cumhurbaşkanı ve AKP lideri R. Tayyip Erdoğan ın çok inatçı olduğunu iddia eden vatandaşlar, sırf Kılıçdaroğlu na muhalefet olsun ve onun talebi yerine gelmesin diye, cumhurbaşkanının sokağa çıkma yasağı uygulamadığını iddia ediyorlar…

Bu güne kadar başımıza ne kadar kötülükler geliyorsa, ama muhalefet liderinin yanlış politikalarından geldiğini iddia eden vatandaşlar, Kılıçdaroğlunun artık doğru dürüst bir politika ile olması gerektiği değil olmaması gerekli olduğunu talep ederek, projelerinin uygulanmasını sağlayabileceğini söylüyorlar!

Aynı iddia sını Suriye politikasında da sürdüren Kılçdaroğlu nun bu yüzden Suriye savaşının uzun sürmesine neden olduğunu iddia ediyorlar!

Sürekli Beşar Esat ile diyalog çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, bu isteği yüzünden cumhurbaşkanının Esat ile diyaloğa geçmeyerek, savaşın uzun sürmesine neden olduğu!...

Aynı örneği ve ona benzer bir çok konuda bu tavrı ile iktidarın yanlış adım atmasına neden olduğunu ifade eden, vatandaşlar, muhalefet yüzünden, ülke yanlış yönetiliyor, diyorlar!...

Bir diğer yanlış ise Kanal İstanbul olduğunu söyleyen vatandaşlar, Kanal İstanbul için iktidarın ısrar etmesinde, yine Kılıçdaroğlu nun muhalefeti ve olumsuz görüşleri yüzünden, bu proje de ısrar ediliyor!

Bundan sonra bir proje ortaya konulacaksa, şayet iktidar projesi ise, Kılıçdaroğlu nun bunu şiddetle savunması, hem memleket yararına olacak, hem de partisi adına kendi projesinin uygulanmasına neden olacağından dolayı kendileri de kazanmış olacak!

Bu günden itibaren sokağa çıkamama yasağını uygulayarak, sokağa çıkma yasağına karşı olduğunu açıklamasını bekleyen vatandaşlar, bu sayede belki İstanbul gibi büyük iller de salgın kısa sürede kontrol altına alınabilir!

Diğer konularda da özellikle yurt içi sorunlarda ve yurt  dışı politikalarda, olması gerektiği değil, olmaması gerektiren yönden açıklamalar sayın Kılıçdaroğlu ndan bekliyoruz!

 Mesela bayram günü bu gün bayram dese o gün bayram ertelenebilir ve başka bir gün bayram yapabiliriz, mesela Cuma günü çıksa dese ki bu gün Cuma ve ben falan Cami de Cuma Namazına gideceğim dese o gün tüm yurtta Cuma günü ve Namazı ertelenebilir!

İşte bu tür politikalar ile vurması gerektiği zaman vurmamayı, öğrenirse bu şekilde memleket sulh ve barış içinde, her şey yolunda ve gereği gibi işler!    

Bir an önce biz seçim istemiyoruz, erken seçime ülkenin ihtiyacı yok, böyle bir isteği dile getirmek vatan hainliği dir derse alsana bir hafta içinde erken seçim ve ülke büyük bir kaostan kurtulur!

Hani bunu yapacak basiretli bir ana muhalefet lideri ve bu kadar politik olacak politikacılarımız? Bunları bulmak ve bunlarla yaşamak çok zor!

Sözde muhalefet yapayım derken, ülkeyi büyük bir riske sürüklediği gibi, Corona virüsüne de terk eden, ana muhalefet liderine bir kez daha sesleniyorum, bu yaptığın yanlış politikadan hemen geri dön ve ülkenin sağlıklı yönetilmesine yardımcı ol lütfen!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?