USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

MUHALEFET ESKİ KAFA, ESKİ SES!...

19-04-2021

Muhalefet partilerinin tamamı ve diğer siyasi birlik ve kuruluşlar, maalesef hala eski Türkiye kafası ile olaylara bakıp, değerlendirme yapıyor!

Özellikle ana muhalefet partisinin zaman, zaman yaptığı içi boş ve anlamsız çıkışları ile halkı ve kendi yandaşlarını aldatmaya yönelik açıklamaları beni çıldırttı!

Bu ülkede Saray a ses çıkarmayan, tek parti ve tek lider yönetimini hoş görü ile karşılayan, dokunulmazlıkların kaldırılmasında, dış ve iç politikaların tamamında, Milli ve Dini çıkışlarda Reis in yanında yer alarak alkış tutan bu parti değil mi?

Korkudan HDP ile bir karede görünmek istemeyen, muhalefet, nasıl oluyor da, hukuktan, anayasadan ve hesap verilebilirlikten söz ediyor?

Saraya ve onun Reis ine bu güne kadar sesini çıkarmayan ana muhalefet ve diğer irili ufaklı yeni ve eski partilerin tamamı, bu gün olan tek adan rejiminin dümenine su taşıyanlar değil i?

Neden şimdi rahatsız oluyorlar, neden Reis in her yaptığına karşı çıkıyorlar? Güçler ve Kuvvetler ayrılığı, özerk ve bağımsız bir idare yok, Hukuk, Güvenlik, kasa, hazine… Hepsi Reis ne derse o olur!

Kimse Milli Eğitim Bakanı neden konuşmuyor, Adalet bakanı neden konuşmuyor, Hazine başkanı neden bağımsız değil, meclis neden çalışmıyor diye serzenişte bulunmasın, bulunmaya hakları yok!

Yeni sistem, saray yapıldığından beri saraydan, başkan olduğundan beri başkanla yönetiliyor, hala bunu anlamayan bazı geri kafalı siyasiler çıkmış “128 milyar dolar nerede?” Soruyorlar.  

Bu pankartları alıp indiren Polislere ve suç duyurusunda bulunan savcılara sitem ediyorlar! Birde merkez bankası başkanının bu döviz ile ilgili neden açıklama yapmadığını soruyorlar!

Bu tür açıklamalar ve bu tur yetkiler saray olmadan önceki cumhuriyet tarihinde geçerliydi, hala hangi rejim ve hangi sistemle yönetildiklerini anlamamış olan bu muhalefetin gaflet uykusundan uyanması gerekir!

Reis ne harcasa harcar, ne söylese o doğru, ne açıklarsa o kadarla yetinin! Reis parayı halka dağıttım diyorsa o kabul edilmeli! Onun sözünün üzerinden söz ve yorum yapmak, hem abes ile iştigal, hem de reis isterse suç olabilir!  

Yok Merkez bankası, yok Kanal İstanbul, yok Montrö, yok, yok paralar nerede, yani sultanın parası gidiyor, halkın canı çıkıyor!

Mal mülk, Teba ve yer altı ile yer üstü hepsi sultanın, kimsenin ondan hesap sorma hakkı yok, saray rejiminde!

Keşke muhalefeti; HDP si, CHP si, DEVA sı, GELECEK i,  FETÖ süsü PKK lisi daha doğrusu tüm cümle alem bu sistemi biran önce sindirse de, bu kadar basit ve bayağı bir muhalefet yapmaktan vaz geçseler!

Yarın sultan gazaba gelirde hepsini terörist ve saray düşmanı, ve sultana hakaretten içeri atmaya karar verse, onları koruyacak ve savunacak ne güvenlik, ne yargı mevcuttur!

Bu sistemi isteyerek ve severek, iktidarı ile muhalefeti ile kabul edip, kurulmasına yardımcı olan bu siyasiler ve bu halk olduktan sonra buna uyum sağlamaları da onların görevi!

Kimse şikayet etmesin, kimse ağlayıp sızlamasın, bu rejimi kabul edip, saray emirlerine uymaya razı olun, yoksa sonunuz, hapis, sürgün ve …. Olur!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?