USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ONLAR MARSA BİZDE BİR İLERİ İKİ GERİ BİR İLERİ 1

28-06-2021

ONLAR MARSA BİZDE BİR İLERİ İKİ GERİ BİR İLERİ 1

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın Avusturya'da kara para aklama suçundan ABD'nin talebi üzerine yakalanan Sezgin Baran Korkmaz'a ait olduğu bilinen Paramount Otel'de kaldığını iddia etti.

23 Haziran 2021

Paramount Otel’de kaldığı iddialarına Binali Yıldırım’dan yanıt geldi: ''Oğlumla birlikte, otelde kalan arkadaşlara test kiti ve maske götürdük...''

Bu yanıt bazılarını tatmin edebilir. Tatmin olmayanlar istisnasız bu soruyu sorar. 7 yıldız konforundaki bir otelde söz konusu malzemeler yok muydu? Otele gidenlere bu hizmet verilmediği için mi söz konusu malzemeleri otele giderken götürdünüz?

Binali Yıldırım'ın bu sorulara tatminkâr cevap verir mi bilinmez. Vatandaşların verilecek alakasız cevaplara inanması imkânsız.

Türkiye'ye gönderilecek 5 ton kokain Kolombiya'da ele geçirildi.

10 Haziran 2020

4.12.2020

Tarihinde Sedat Peker’in Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya gittiğini açıklamıştı. Gitme nedeninin ise Kolombiya'da yakalanan kokain ile ilgili olduğunu idea etmişti. Peker'in idealarına sesiz kalan Erkam Yıldırım'ın babası Binali Yıldırım oğlu adına açıklama yapmıştı.

“Binali Yıldırım “Oğlum Venezüella’ya maske ve test kiti yardımı götürdü” diyerek oğlunu savunmuştu. Gazeteciler 'in ulaştığı gümrük kayıtlarına göre, 1 Ekim-31 Aralık 2020 tarihleri arasında Türkiye’den Venezüella'ya hiçbir maske sevkiyatı yapılmadığı ortaya çıkmıştı. Bu açıklamadan sonra Erkam Yıldırım'ın avukatı müvekkilinin Venezüella'ya iki koli test kiti götürdüğünü açıklamıştı. O tarihte Venezüella'da 300 cobid 19 hastasının olduğu sağlık makamları tarafından açıklanmıştı. Anlaşılacağı üzere Venezüella'da o tarihte test kitine ihtiyaç yokmuş.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?