USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

PEKER, ATATÜRK OLMAK, SALTANATI YIKMAK!

20-05-2021

Akılcı, Cesur, Turancı… Sedat Peker, 6. videosunu, yayınladı. Yayınlayınca birçok, komplo senaryolarına, örtülü mesajlar verdi!

Bu mesajları anlayanlara, yani kendisi gibi sivri zekalılara olduğunu biliyorum, bakalım bu hafta yorumcular doğru yorumlayacak mı?

Peker hasta ve yorgun olan sistemi kurtarmak amacıyla ortaya çıktığını iddia ediyor, Atatürk ve Vahdettin karşılaştırası yapılıyor!

Akılcılıktan söz ediyor ve devletin bekası için her sistem ve her fikri kullanmanın mubah olduğunu vurguluyor!

Atatürk ün Nazım Hikmet ve Rusya da Bolşevik devrimini yapan sosyalistlere gönderdiği sol görüşlü yazılarına vurgu yapıyor…

Atatürk ün çok yönlü ve akılcı yaklaşımı ile herkesi nasıl kullandığını, önce vatan sözleri ile herkes şirin görünmenin akılcılık olduğunu vurguluyor!

Sarayı yıkmak için ve imparatorluğa son vermek için, yaptığı isabetli çalışmalardan dem vurarak, arkasından da Tayyip abisini ve onun her alanda ona olan yakınlığını dile getiriyor!

Yine onun ifadesine göre bu tür ilişkilerde önce yakınlarının topun ucunda olduğunu bilmeleri gerekir, çünkü işin içinde ve başında, saray ve o sarayın başındaki şahsın olduğu açık ve orta da..

Sayın Zülfikar ve sayın Turancı kardeşim işini çok profesyonelce yapıyor, Süleyman Soylu, İbrahim Kalın, Demirören, Ağar… Bunların tamamı saraydan torpilli ve destekli olduklarını dünya alem biliyor…

Demirören ve beşli çete, paralı gazeteciler ve satılmış bazı güvenlik güçleri nin tamamı, saraydan torpilli olduklarını…

Bu suçlu tayife yi ayakta tutan ve arkalarındaki güç saraydan geliyor, ama tıpkı Atatürk politikası gibi, saraya saygılı ama sarayın dibini ovarak, bitirmeye planlı.

Sedat Reis, bunu çok iyi biliyor ki, sarayın etrafını oyarak, sarayın çöküşünü hızlandırmaktadır. Saray bunun farkında ama sarayın eli kolu bağlı, tıpkı Abdulhamit dönemi gibi, devlet ve millet düşmanları ile çevrili diyor…

Hasta adamı bir sivri zekalı ve akıllı reis olmazsa, kim yıkabilir? Arada bir mesajları saraya vermekten de geri durmuyor, bakın diyor sizin basın yayın organlarınız çok geri kalmış, FETÖ cü dediğiniz ekip you tube kanalları ile milyonları kontrol altına almış bile, ey saraydaki uyan diyor!

Saraya gelip donlarına kadar aranan maaşı kadar namusu olan gazeteciler ile bu işin yürümeyeceğini ifade ediyor!

Saray ve sarayın başındaki liderine abisine mesajları açıkça veriyor ve çağın değiştiğinin zamanın aleyhine işlediğini açıkça mesaj yolu ile bildiriyor!

Tıpkı Osmanlı nın son yılları gibi, tıpkı Osmanlı sarayını çeviren yalaklar gibi, bu sarayın da yalaklardan geçilmediği ve sarayın etrafının sarıldığını açıkça ima yolu ile ima ediyor!

Ya Tayyip Abisi onu dinler ve bu yalaklardan kurtularak silkelenir, srayı temizler veya maalesef onun yani Sedat Peker in çalışmaları sonucu saraydan alınır, işte 6. Videodan çıkardığım sonuç ve Reis Peker in kamuoyuna verdiği mesaj…

Saray çevrilmiş ise, padişah aldatılmıyorsa, saltanat yıkılmalı bunu yapacaklar ise kendini Atatürk gibi zeki ve akıllı gören, ordusu bahçıvan, hamal, kayıcı ve seyyar satıcı olan kendilerine çete denilen İttihat ve Terakki çetelerine ihtiyaç vardır!

İşte senaryo bu sahnelenen bu sonuç ise tarihi tekerrür!..

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?