USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

PEKER, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK, DERİN DEVLET…

23-05-2021

Peker 7. Videosu ile yine gündemi salladı, ülkeyi sarstı, derin ve karanlık mevzuları deşti, sorunlara parmak basarak, devletin geçmişi ve geleceğini ortaya koydu!

Tam bir devrimci ve tam bir insan hakları savunucusu, esaslı bir temiz toplum takipçisi, geçmişi ile değil geleceği ile övünmek isteyen bir lider!

Temiz toplum liderlerinin tamamı, kirli toplumun içinden çıkmış kişiler değil mi? Peker de bu pisliğin içinden geçmiş ve tüm pislikleri bilen biri…

Şayet bu derin pislik içinde olan devlet ona hayatının kazığını atmamış olsaydı, belki bu gün bir çok pislik su yüzüne çıkmazdı!

Uzun yıllar Batmanlı bir çok gencin cezaevinde yaşamlarını yitirmelerine neden olan Uğur Mumcu cinayetinin failinden tutun, Kürt iş adamları teröre destek veriyor diye, infaz edilirken, meğerse derin Mehmet in geçmişini temizleme hareketiymiş!

Bu devlet bir kişi nin karanlık ilerine ve cinayetlerine nasıl yıllarca alet olmuş ve bu cinayetlere devletin bekası için ses çıkarmamış, işte buna hayret ederim.

Milliyetçilik ve Türklük adına en büyük faşist davranışları ile Kür ve Alevilerle mücadele adı altında ne masum cinayetler işlenmiş ve ne kadar karanlık iler çevrilmiş, hepsi bu çetelerin bekası içinmiş meğerse!... 

Ben kaç yıllıdır Batman a atanan Kayyumların neden imar üzerinde yoğunlaştıklarını ve bu çalışmalarla Ankara ya içişlerine nek adar kaynağın aktarıldığını iddia etmeme rağmen, valilik beni hem hapis ile hem de, abonelikleri iptal ederek cezalandırma yoluna gitmişti!

İşte Peker in Soylu nun bir yakınının bu kurumda, yani çevre ve şehircilikte imar kirliliği yolu ile nasıl haraç kestiklerini açıkça ve delilleri ile ifşa etmektedir.

Şimdi Hem Kayyum, hem de vali olan, üst düzey bürokratların bu işin içinde olmadıklarını ispatlamaları gerekir, aksi halde ilerde bu soruşturmalar başlarsa, bu konuda bu işlerin takipçisi olacağımın bilinmesini isterim.

Devlet bağırsaklarını temizlerken, vatan, millet adına çalıştığını iddia eden bürokratların nasıl devleti ve milleti sattıklarını ispatlayacağız…  

Nasıl onlar bizim temiz toplum için yaptığımız haberlerden ve yorumlardan rahatsız oluyorlarsa ve nasıl bizi, vatan haini ilan etmeye ve üzerimize yargıyı acımasızca göndermeye çalışıyorlarsa, bunu bizde soracağız…

Neyse ki İlahi adalet çok güzel çalışıyor ve çakma milliyetçiler ile hain MHP lilerin maskesi düşmüştür, bu memleketi milliyetçilik adına soyanların sonu gelmiştir.

Birkaç kuruşa bu güzelim cennet vatanı nasılda çete ve mafya ya teslim ederek, satışını gerçekleştirdiniz, iç ve dış itibarımızı beş paralık ettiniz, kardeşi kardeşe düşman ederek, malı olanın malına çökerek, herkesi FETÖ cü veya PKK li ilan ederek, cezaevlerini doldurdunuz…

Bugün sessiz kalan adalet ve devlet yarın bu ifşa edilen, kirli iş ilişkilerinin nasılda milliyetçiliğe alet edildiğinin hesabını soracaktır.

Peker konuştukça kendisini n intikamını alıyor, o konuştukça millet ve devlet uyanıyor, hesap günün geldiği açıktır.

Devlet hesap sormazsa, devlet teğet geçerse, dünya bunu kabul etmeyecektir, bu suç ve pisliklerin vebalı büyüktür, bir an önce devlet harekete geçmelidir.

Peker in sadece 7. Videosunu izlem bile bu devletten ve bu karanlık sistemden tiksinmeye yeterlidir, bu halk ne devlete, ne yargıya, ne emniyet ne de askere artık itibar etmemektedir.

Devletin güvenini sağlamak için önce içişleri bakanından, sonra da onun derin bağlantılarından kurtulmak lazım.

İnanın yalnız soylunun etinden parça parça kesilmiyor, bu milletinde yüreği kesilerek parçalanıyor, Peker in dediği gibi, önce Kürt, sonra da alevi sorununun çözümü  için hep birlikte kardeşçe harekete geçmeliyiz!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?