USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

PEKER’İN FİLİSTİN ÇÖZÜMÜ!

30-05-2021

Dün erken saatlerden sonra, Suç temizleyici Sedat Peker’in videolarını YouTube’de izlemeye başladık, tıpkı Brezilya dizileri ve Bonanza dizisi, Sanfransisko sokakları ve Komiser Kolombo dizilerini bekler gibi, her ahfat beklediğimiz bu Suç temizleyiciyi bekliyoruz!

Milletini, vatanını, seven, dinini imanını seven, Allah a bağlı olan her kesin çok etkilendiği ve hayretler içinde olduğu bu dizi, bize eski kahramanları anımsatmaktadır.

Kimse gocunmasın, kimse sağa sola kıvırmasın, herkesin yanlışlarını ve pisliklerini çok açık bir dille ortaya sermektedir.

Özellikle devlete hiçbir toz kondurmamaya çalışan Peker, aslında devletin tüm cerahatini ve pisliklerini dışa vuruyor, adeta Kral çıplak diyerek, tüm dengeleri sarsıyor.

Kimse kusura bakmasın, ülkenin büyük sorunlarına çok akıllıca yaklaşıyor ve mantıklı çözümler üretiyor, bu vatanın hainlerinin bu güne kadar siyaset yapan devleti yönetenler olduğunu adeta haykırıyor!

Bakın İnönü den bu güne kadar Kürt ve Alevi sorununa realistçe yaklaşımına, İslam adına ve vatan adına hamaset yapanların içinde oldukları karanlık ilişkilere…

Sedat Peker in dedikleri neden önemli ve neden doğru? Kırk yıllık ömrünü bu pislik içinde devleti yöneten karanlık kişilerin içinde geçirmiş olması ve akıl mantıkla hareket etmesi…

Azerbaycan ile Katar a yapılan askeri yardımlar nasıl devlet eli ile yapılırken,  kimlerin cebine milyar dolarların aktığını hepimizin tahmin ettiği şekilde dile getirmektedir.

İzmir de bile rafine kuran SOCAR şirketi ile Katarlılara verilen bankalar ve Kanal İstanbul arazilerinde hangi siyasiler ne kadar çıkar elde ettikleri, kaçırılan 128 milyar doların hangi bankalarda olduğunun adresini verdi.

Son olarak, bu videoda dikkatimi çeken iş ve işlemler ise, imarda iç işleri bakanının kardeşi ve çevresindekilerin adına kayıtlı olan yüzlerce daire ve bunların kaynakları…

Dediğim gibi, Peker in açıkladığı imar yolsuzluğunda işin ucu bizim bölgeye dokunacağı açıkça ortada, bunun sonucunu da merakla beklemekteyim.

Bu güne kadar tüm videolarında Tayyip Abi dediği Cumhurbaşkanı da küsen ve darıldığını açıkça beyan eden Peker, şimdi abi si için özel bir video hazırlığı içinde olduğunu açıklaması tüm çevreleri rahatlatacak bir açıklama oldu!

Bu videoda bence Sadat örgütünden biraz olsun söz etmesi ile zaten sarayın en büyük sırını ifşa etmiş oldu, bir de sarayın içinde kurulan Suriye ticaret ateşi görevlisi ile kurulan ticari şebekenin elemanları bu kumpasın çalışma biçimlerini anlattı!

Libya ve Suriye de beşli çete ye sağlanan imtiyazlar, bunun yüzünden çıkan siyasi krizler hatta istifa eden Libya başbakanının zora sokulması ve bu ülkede çıkan siyasi kriz…

İran ambargosundan sonra ortaya çıkan Suriye ambargosunu patlatan, Sedat Peker bu açıklamaları ile ülkeyi uluslararası, yargıya taşıyacak açıklamalar.

Bu ifadeler, bu ifşaatlar, bu suç organizasyonun, tüm ülkeye olduğu gibi, bizim bölgemize verdiği maddi ve manevi zararlar…

Açlıktan ve yoksulluktan, intihar edenler, iflas eden esnaf, şehrimizdeki kirli mimari ruhsatlar, yapılan yolsuzluklar ve halka yapılan yargısal haksızlıklar!

Hepsi bu sistemin ve bu iktidarın içinde olduğu yanlış ülke yönetmeleri ve bu ülke insanına çektirdikleri…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?