USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

PEKER’İN VİDEOLARI SES VERDİ!

20-06-2021

Sedat Peker her ne sebep ve hangi nedenlerden dolayı son zamanlarda video yayını yapmasa da, 9. videosundan sonra, kamuoyunda haftalarca yorumlanan bu dokuz video ve yankıları sürüyor… 

Şöyle bir bakın ilk videodan sonra ve gelişen ulusal ve uluslararası uygulamalar, lehte ve aleyhte olan bitenleri şöyle bir hatırlayalım ve etkilerini siz yorumlayın…

O günden bu yana özellikle ekonomik yapımızda, yüzde 40 oranında bir güçsüzleşme yaşamaktayız, bu gün doların geldiği seviyeye bakacak olursak, dolar o günlerde 6 binler seviyesinde iken bu gün 8.800 seviyelerinde…

Bu cebimizdeki paranın yüzde kırk değer kaybettiği ve alacağımız tüketim mallarında o oranda bir yükselme olduğu anlamına gelmektedir.

Düne kadar asker, cihatçı ve militan göndererek, milyarlarca dolar harcadığımız Libya, ona bağlı olan mavi vatan ve Akdeniz deki doğal kaynaklar savaşımız sona ermiş ve bu kırmızı çizgimiz maalesef beyaz çizgiye dönüşmüştür.

Kokain ve mala çökme hadiselerinde öne çıkan en önemli konu olan SBK holding ve onun başındaki adamın bu gün tüm sırları ile ABD tarafından sorguya alınması…

Avrasya cephesinden, Avrupa cephesine dümen kıran 14 Haziran görüşmesi ile ortaya çıkan yeni ulusal gerçekler ve onun içeriye yansıması!

İçerde yeni siyasi fırtınaların esmesi için, kamuoyunda infial yaratılacağını iddia eden Peker in öngörüleri yavaş yavaş ortaya çıkmaktadır!

İçeride en büyük politika her zaman olduğu gibi Kürtler üzerinden veya Aleviler üzerinden tezgahlanmaya başladı, ilk kurban ise İzmir HDP binasında ortaya konular katliam, maalesef yine Sedat Peker in videolarından haberdar olduğumuz bir konuydu!

Bakın neler değişti ve neler değişecek, bir haber kanalının dışardan torpille siyasiler tarafından atanan tetikçisi bu gün nerede ve ne oldu?

Hala biz video bekliyoruz, bence beklemeye gerek yok, hele ey toplum siz bu önünüzdeki yemekleri sağlıkla yiyin ve sindirin ondan sonra yeni sofra ve yeni yemek isteyin!

Tabi sindirebilirseniz ve bu yemekten bir şey anlayabilirseniz, hadi anladınız bu olan çirkinliklere nasıl bir tepki verdiniz, yerinde ve yakışan bir tepki verdiniz mi?

Siz vermeseniz de biz ve sizi bu cenderece çiğneyip parçalayacak olan iktidar hırsı ile dolu siyasiler, daha büyük katliamlar ve daha büyük cinayetlerle emellerini gerçekleştirecektir.

Yeni senaryo yine Sedat Peker in yayınlarının gölgesinde yorumlayan bazı gazeteciler, yakın bir zamanda MHP den kurtulmak ve yeni ittifaklar için, ortamı hazırlama adına, önce MHP katillerini saya sürecekler, ardından PKK militanları ile tepki saldırıları yaptıracaklar!

Bu iddialar doğru ise İYİ parti ve AKP ittifakı kapıda, bu ortamın oluşması için yoksul aile çocukları kurban verilecektir…

Bu senaryo ne kadar kirli ve ne kadar vahşice gördünüz mü? Bunu tüm sosyal medya kanalları avaz, avaz bağırarak ve göstererek ifade ediyorlar…

Bu iddia edilen kirli senaryoların yakında bizim bölgemizse ve ilimize sıçramaması mümkün değil, bizimde bu kirli senaryodan nasibimizi alacağımızı, çok üzülerek ifade etmek isterim.

Daha iki gün önce, İHD ve HDP önünde alınan önlemlerle, kışkırtılmaya çalışılan, bu HDP tabanının eylem yapmaya tahrik edilmesi!

Şimdiden şu duayı yapalım Allah bizi, çevremizi, ilimizi memleketimizi, ülkemizi ve tüm insanlığı bu şer planından uzak tutsun…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?